20.10.13

TEATRE LLIURE BUTLLETÍ 07 / 17 OCTUBRE 2013


teatre lliure
EN CARTELL
PRÒXIMAMENT
e
LA XARXA BULL AMB À LA VILLE DE... BARCELONA
Aquesta setmana que justament fa 27 anys de la nominació de Barcelona com a seu olímpica dels Jocs del 1992, el públic que fa els seus veredictes al twitter no ha parat de piular. Mireu què diuen d’À la ville de… Barcelona!
@operabcn #AlaVilledeBarcelona: Còctel de qualitat, interpretació, coreografia, poesia, denúncia, humor, vitalisme, música, pluralitat...
@marcsabater #AlaVilledeBarcelona Una catarsi 'barcelonista' amb moments brillants i un gran repartiment
@david_abril Colorista homenatge a Barcelona, a la seva gent, i a la mai prou ben ponderada tia Maria! Gran #AlaVilledebarcelona
@maitebesso Surto de #AlaVilledeBarcelona amb un somriure immens. Bocins, retalls i moments divertits d la ciutat (i del país)
@albertibanez El que fa ser la societat que som és l'autocritica... I sempre, amb humor. #AlaVilledeBarcelona molt recomanable!!
@MarTolra Repetint #AlaVilledeBarcelona amb @labudo gaudint tant o mes que el primer cop. Felicitats per la bona feina!
@peigis #AlaVilledeBarcelona és un cant d'amor (i mofa) a BCN. I sempre és fantàstic veure la @srarakutjo i l'@ivanbenet. Guapos!!!
@msolamartinell He trobat una sorpresa literària, musical i teatral #AlaVilledeBarcelona
@monrealcasado Genial #AlaVilledeBarcelona Felicitats a tots!

À la ville de… Barcelona és a Montjuïc fins al 3 de novembre.
Avui divendres la funció és accessible per a persones amb discapacitat visual i auditiva, i aquest diumenge hi haurà col·loqui amb l’equip artístic després de la funció, moderat per Xavier Graset.
I per a les funcions d’aquest cap de setmana, si vau ser voluntaris olímpics i ho podeu acreditar, encara podeu gaudir de la promoció 2x1!!

D
e
LA KOMPANYIA, SIS PERSONATGES AL CIBERMÓN
Són sis, són joves i fan viure tres històries sobre aquest món nostre pautat pels ordinadors de tota mena i mida. Són Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera, David Verdaguer: la Kompanyia. Els seus personatges lluiten entre el progrés tecnològic i les necessitats humanes, les relacions virtuals i les reals, i la velocitat de la informació davant del temps real de comprensió, la necessitat de revolta i la seva impossibilitat. La revolució no serà tuitejada, amb històries de Pau Miró, Guillem Clua i Jordi Casanovas, us espera a Gràcia fins al 27 d’octubre. Us fem un whatsapp?


.
DE QUAN SOMIAVA, A LA XARXA!
De quan somiava, l’Aixopluc creat i dirigit Jordi Prat i Coll sobre la vida d’una actriu a la trentena i a l’atur, ja té retorn a la xarxa:
@mireiaizard #DeQuanSomiava al @teatrelliure: retrat d la soledat amb 1 somriure als llavis, BSO hortera i 4 acrius genials q emocionen #postfunció
@marga_riga No us perdeu #Dequansomiava, un carrussel d'emocions amb el que segur que us sentireu identificats en algun moment.
@Marc_Clotet Increíble "De quan somiava", Espai lliure, BCN fins el 27/10! No us ho perdeu!
@colgrein Genial #Dequansomiava al @teatrelliure! Pujada de moral total gràcies a 4 actrius estupendes! Ah, i els micros espectaculars #postfuncio
@ruvik99 #Dequansomiava Tres cops l'he vist i tres més si en pogués.
@manelgvalencia Divertida, bones actrius, alegre, generacional, musical, gestual, genial! #dequansomiava de Jordi Prat Coll al @teatrelliure #postfunció
@yvonnemasue Esta noche me ha sorprendido gratamente la obra de teatro Dequansomiava. Hacia tiempo que no disfrutaba tanto. Es genial! Refrescante!
@onasallas Aneu a veure @dequansomiava al @teatrelliure !De veritat,val molt la pena pel text,les actrius,la posada en escena i les músiques i el tot!
@trpujol Què feu que no aneu al @teatrelliure a veure #dequansomiava ?? Correu!!

De quan somiava - Montjuïc Espai Lliure, fins al 27 d’octubre

.
.
MILLORES A LA PÀGINA DE VENDA D’ENTRADES!
Des de dimecres passat ja funciona la nova pàgina de venda d’entrades del Teatre Lliure. Amb un disseny més clar i intuïtiu per a l’usuari, per tal que us resulti molt més còmode comprar entrades i abonaments, i consultar l’estat de les vostres comandes. I ara, per registrar-vos-hi, només us cal entrar el nom i el correu electrònic!
Entreu i navegueu-hi, i si teniu algun dubte de funcionament, podeu consultar les noves guies d’ús al nostre web