15.10.13

MERCAT DE LES FLORS. DANSA I ARTS DEL MOVIMENT



subscriu-te al nostre butlletí
i aprofita descomptes exclusius








Secció Irregular

COMENÇA LA 3ª TEMPORADA DE LA SECCIÓ IRREGULAR, LA PROGRAMACIÓ MÉS EXPERIMENTAL DEL MERCAT
Dimecres 16 i dijous 17 d'octubre
Dues performances tindran lloc durant la primera sessió de la Secció Irregular: a la peça Monique, d'Alix Eynaudi, conflueixen la improvisació de contacte, l'art d'acció, els ballets russos i el sadomasoquisme. I a Actuació per a un públic assegut, d'Andrea Maurer i Thomas Brandstätter, t'hauràs de plantejar quin és el teu rol com a públic i pot ser que t'emportis una cadira. Aquesta sessió s'emmarca dins del cicle anomenat Els Àustries.
En la 2a edició de la Secció Irregular, algunes propostes requeriran que deixem el Mercat i ens desplacem cap el Parc Natural de Collserola, la Biblioteca Nacional de Catalunya o la Fundació Antoni Tàpies. Dans, música, ritual, vídeoart, hipnosi, xerrades, tallers pop, arts visuals i molt més.






SÂLMON<

DURANT 3 SETMANES, EL SÂLMON<, FESTIVAL DE TALENTS EUROPEUS A CONTRACORRENT
Podrem veure residents al Graner i artistes modul-dance
Del 19 d'octubre al 3 de novembre gaudirem d'una programació única per conèixe el que s'està coent creativament a Europa i per descobrir els nostres talents més europeus.
Veurem artistes modul-dance (projecte de la Unió Europea de suport a la creació i que lidera el Mercat de les Flors) com The Loose Collective, Alessandro Sciarroni, Eugénie Rebetez, Aerites Dance Company, Chatha i Jurij Konjar amb Martin Kilvady i amb Dani Espasa, com també les Cartes Blanques de modul-dance a Sònia Gómez amb Lucy Suggate, Diego Anido, Sebastián García-Ferro, i Guy Nader amb Mickael Marso.
També descobrirem els treballs de companyies que han estat residents al Graner fàbrica de creació, com la peça entre La Veronal i Lali Ayguadé, la companyia Umma Umma Dance, El Conde de Torrefiel.






Quadern Cultura
Escena 25

EL MERCAT PARTICIPA EN ELS PROJECTES QUADERN CULTURA I ESCENA 25
Estratègies per acostar-se al públic jove
L'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de  Cultura de la Generalitat de Catalunya han posat en marxa dos iniciatives per incentivar l'accés a la cultura del públic jove, en les quals hi participa activament el Mercat.
Quadern Cultura és un projecte municipal adreçat a famílies d'alumnes de 1r d'ESO que ofereix l'accés gratuït a una àmplia oferta d'espectacles de la ciutat durant tota la temporada. En el cas del Mercat, ho fem amb els espectacles de Camut Band, Àngels Margarit, Cia. Non Nova, Los Galindos i Kulbik.
Pel que fa a escena 25, es tracta d'una campanya d'abast català per joves de 18 a 25 anys perquè puguin accedir a propostes culturals del mes d'octubre amb un val de 25€ bescanviable per un màxim de 2 entrades. El Mercat ha incorporat a l'oferta del programa tots els espectacles del festival SÂLMON<






subscriu-te al nostre butlletí
i aprofita descomptes exclusius