9.10.13

Taller de tècniques de composició amb Anna Rubirola, Mireia de Querol i Cecilia Colacrai



DEPARTAMENT DE COS I DANSA  

Taller de tècniques de composició coreogràfica

(Catàleg d'errors) 

amb Anna Rubirola + Mireia de Querol + Cecilia Colacrai

Dissabte 19 i diumenge 20 d'octubre, de 11h a 13h.
Dissabte 26 i diumenge 27 d'octubre, de 11h a 13h.

Aquest taller està vinculat a la mostra de la peça BIG BOUNCE, peça dirigida i interpretada per Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola, que es presentarà el diumenge 27 d'octubre a la Plataforma i+d.
Volem potenciar les capacitats tant físiques com perceptives de cada integrant i oferir un espai on l’imaginari possibiliti un joc actiu, flexible i adaptable.
Es treballarà a partir de pautes simples per a la preparació del cos, per tal d’assolir un cos en estat d’alerta, sensible, actiu i perceptiu.
Treballarem amb diverses textures de moviment i de to muscular, per a obrir les possibilitats físiques i treballar amb un cos que descobreixi, investigui i explori.
Es proposaran exercicis d’improvisació, investigant sobre diferents possibilitats de relacionar-se amb un altre cos: maneres de compartir el joc amb l’espai i el temps, el pes, la presa de decisions, les diverses formes de comunicació i els silencis; amb l’objectiu d’obrir l’escolta i incorporar algunes eines compositives.
Treballarem en grup, passant per diverses maneres d’entendre: l’espai grupal, la musicalitat d’un grup en acció, la construcció d’una escena o una trajectòria interferida per diferents cossos, etc.
Treballarem també diferents estratègies per a crear una memòria grupal i de l’espai que habitem.
ANNA RUBIROLA: Ha treballat com a intèrpret per diverses companyies catalanes: Àlex Rigola, Erre que Erre, Sol Picó, Iliacan i Búbulus, entre altres, i també a l’estranger: Array (Londres), F.& C. Ben Aïm (Paris), Vrak'trio (Narbonne). Actualment i des del 2005 combina el treball d'intèrpret amb la creació pròpia i col·lectiva. http://annarubirola.wordpress.com
MIREIA DE QUEROL: Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània (BA Modern Theatre Dance) a la Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK),  a Holanda, 2003-2007. Com a ballarina ha treballat amb coreògrafs de diversos països com  Kenzo Kusuda (Holanda), amb la Compañia de Danza Plan B, dirigida per Arantxa Sagardoy (Espanya), amb el coreògraf i ballarí Albert Quesada (Bèlgica) i diversos coreògrafs residents a Barcelona com Angela Lamprianidou, Ariadna Estalella i Sebastián García Ferro. www.mireiadequero.cat
CECILIA COLACRAI: Treballa de manera independent amb diferents artistes com: Jorge Albuerne a les peces de dansa-circ  “Gira” i “Ultimo, el baile”; amb Joao Costa Lima a la peça “Azul como uma laranja”; Anna Rubirola i Mireia de Querol a “BIG Bouncers”; estrena el seu segon solo “La incorruptible belleza de la distancia” al desembre del 2011. Ha co-dirigit companyies com “Lila Parra” (2006 – 2008) i “Viento Sur” (2002 – 2004). www.ceciliacolacrai.com
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat