30.10.13

MERCAT DE LES FLORS. BUTLLETÍ #5

AERITES DANCE COMPANY
PATRICIA APERGI I LA SEVA COMPANYIA AERITES AQUEST CAP DE SETMANA DINS EL FESTIVAL SÂLMON<
La coreògrafa grega despunta amb la seva dansa física
La coreògrafa Patricia Apergi està causant sensació arreu amb les seves creacions a l'alçada de coreògrafs europeus consolidats; el seu treball reflexa la inquietud de la joventut grega dins la situació actual del país.
També gaudirem dins d'aquesta darrera setmana del festival Sâlmon<, mostra de talents europeus, de les creacions de Jurij Konkar, que interpretarà Les Variacions Goldberg amb la música en directe del clavicemvalista Dani Espasa (1 de novembre) al Graner. I els dies 2 i 3 de novembre presentaran els seus treballs companyies que reben el suport del projecte europeu modul-dance: la ja mencionada Aerites Dance Company i la suïssa Eugénie Rebetez, artista inclassificable que està aconseguint un gran reconeixement.
SÂLMON<


YOSHITOO OHNO
SE SUSPÈN L'ACTUACIÓ DE YOSHITO OHNO PER LESIÓ
El divendres 8 tindrà lloc una performance amb diversos intèrprets
L'actuació del mestre de dansa butoh Yoshito Ohno, prevista del 8 al 10 de novembre, s'ha hagut de suspendre per una lesió del mateix Ohno. L'espectacle estava inclòs dins el festival Barcelona en butoh; es retornarà l'import de les entrades comprades a través del mateix canal pel qual es van comprar.
La performance col·lectiva prevista pel divendres 8 a les 19:45 h al Mercat es mantindrà: amb el nom d'Orizzonte nº 1, diverses persones recrearan una coreografia basada en la tècnica butoh. L'acte  gratuït inaugurarà el festival Barcelona en Butoh i tindrà una durada de 20 minuts.
l'espectacle
el festival


EL MÉS PETIT DE TOTS
TORNA AL MERCAT EL FESTIVAL PER A NENS I NENES DE 0 A 5 ANYS, EL MÉS PETIT DE TOTS
Espectacles internacionals que s'exhibiran a 8 teatres del territori
El 9 de novembre comença una extensa programació d'espectacles dedicats als més petits de la casa, estimulant les seves descobertes artístiques amb una selecció d'espectacles propers, intimistes i delicats.

8 teatres de tot el territori (Sabadell, Barcelona, Igualada, Olot, Lleida, Benicàssim, Tordera i Sant Cugat) participen en la novena edició del festival.

 el festival
 el festival al Mercat


DANSA ARA A LA PEDRERA
COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA DEL CICLE DANSA ARA A LA PEDRERA
Una iniciativa de la Fundació Catalunya - La Pedrera amb el comissariat del Graner
La cinquena edició del cicle combina propostes de coreògrafs reconeguts i joves creadors. Així, veurem durant el mes de novembre a Andrés Corchero (dia 6), Thomas Noone amb Emilio Gutiérrez (dia 13), Roser López Espinosa amb Maria Campos (dia 20) i un programa de solos el dia 28.
Aquest cicle ha comptat amb l'assessorament artístic del Graner fàbrica de creació.
el cicle


ROBERTO OLIVAN / ENCLAVE DANCE COMPANY
JA HAN COMENÇAT LES VOTACIONS PER ALS PREMIS BUTACA D'ENGUANY
Quatre espectacles presentats al Mercat, nominats
Des del 20 d'octubre ja es poden votar els espectacles, intèrprets, directors... nominats per als Premis Butaca. I en la categoria de dansa els nominats són tres espectacles dels quals hem gaudit la passada temporada al Mercat, dos d'ells coproduccions:  A place to bury the estrangers, de Roberto Olivan / Enclave, i Siena, de La Veronal, a més a més de Concierto Concepto, de Brodas Bros, que vam veure el passat Nadal.
Per altra banda, en la categoria d'espectacle per a públic familiar també destaca una altra coproducció del Mercat: Constelaciones, d'Aracaladanza.
els Butaca






subscriu-te al nostre butlletí
i aprofita descomptes exclusius

Ens movem en el 2.0 Ens movem en el 2.0 Ens movem en el 2.0
Facebook Mercat de les Flors Twitter Mercat de les Flors YouTube Mercat de les Flors