25.10.13

Teatre Lliure

BUTLLETÍ 08 / 25 OCTUBRE 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL À LA VILLE DE... BARCELONA / LA REVOLUCIÓ NO SERÀ TUITEJADA / DE QUAN SOMIAVA
PRÒXIMAMENT EL INTÉRPRETE / EL POLICÍA DE LAS RATAS / AFTERPLAY


e
DEMÀ DISSABTE: À LA VILLE DE... BARCELONA AMB DESCOMPTE!
Per als qui preferiu el teatre al futbol, demà dissabte podeu venir a veure qualsevol de les dues funcions d’À la ville de... Barcelona a un preu exclusiu del 50% de descompte!! Aprofiteu!
I, atenció! si preferiu venir avui divendres, tenim 10 places per assistir al primer Tast de la D.O. Catalunya que farem a les 19,15h, amb la participació de Joan Ollé, director d’À la ville de... Barcelona i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. Els interessats, envieu un mail a info@teatrelliure.com (aquesta promoció no inclou les entrades per a la funció, que s’han de comprar a part).
"À la ville... de Barcelona! és un esplèndid mosaic de tipus, records, tòpics, contes, postals, esdeveniments, anècdotes, llegendes, misteris, xafarderies, experiències... amb la ciutat i la seva gent com a únic punt en el temari d’un singular llibre de cròniques metropolitanes. Un muntatge àgil, a ritme de revista surrealista, en què tot funciona. Una xarranca teatral, de peces que creen relacions enverinades, amb un repartiment especialment en forma. Tots magnífics.”Juan Carlos Olivares (Time Out)

  més informació
  la premsa ha dit
  veure vídeos
 compra l'entrada
D

LA REVOLUCIÓ NO SERÀ TUITEJADA I DE QUAN SOMIAVA, ÚLTIMES FUNCIONS
Aquest diumenge s’acaben les funcions de La revolució no serà tuitejada, el primer espectacle de la Kompanyia a Gràcia, i les de De quan somiava, en Aixopluc a l’Espai Lliure. Si encara no els heu vist, correu a comprar entrades!!

  més informació La revolució no serà tuitejada
  compra l'entrada La revolució no serà tuitejada
  més informació De quan somiava
  compra l'entrada De quan somiava
.
EL INTÉRPRETE D'ASIER ETXEANDIA, VIRTUALMENT EXHAURIT!
Arriba dilluns 28 en funció única per obrir el cicle Fora d’hores i ja queden poquíssimes entrades a la venda! És Asier Etxeandia, és El intérprete. Un potent espectacle musical de la Factoría Madre Constriktor sota la inspiració de Kurt Weill, Héctor Lavoe, Lucho Gatica, Chavela Vargas, La Lupe, Gardel, Talking Heads, David Bowie, Rolling Stones... I si us voleu anar ambientant, ja us podeu aprendre la coreografia d’una de les peces del mirant aquest vídeo

  més informació
  veure vídeo
compra l'entrada
.
.
NOUS ESPECTACLES A LA VENDA
Des d’avui ja són a la venda tres espectacles més:
L’enemic del poble, de Henrik Ibsen en la versió i adaptació que signen Juan Mayorga i Miguel del Arco amb Pere Arquillué al paper protagonista.

  més informació
  compra l'entrada
Els feréstecs, de Carlo Goldoni dirigit per Lluís Pasqual, la reposició d’aquest èxit de la temporada passada

  més informació
  compra l'entrada
11 de novembre, el concert final de la gira catalana que ha ofert la cantant de Sílvia Pérez Cruz, un espectacle més que entra a formar part del cicle Fora d’hores.

  més informació
  compra l'entrada
.
EL LLIURE ACULL L’ASSEMBLEA GENERAL DE MITOS 21
Com a membre de MITOS 21 des de setembre del 2012, el Teatre Lliure acull aquest cap de setmana la 3a. Assemblea General d’aquesta la xarxa europea de teatres públics. La trobada comptarà amb la presència dels directors artístics dels teatres associats. S’hi debatran aspectes interns de la xarxa i es plantejaran les noves activitats i projectes per realitzar durant el 2014 i el 2105.

  més informació MITOS21
.
EL DOCUMENTAL LA HISTÒRIA D'UN TEATRE LLIURE AL CANAL33
El dimarts passat es va fer a Montjuïc la preestrena del documental La història d'un Teatre Lliure, dirigit per Manu Benavente i Marga Ninou. Aquest projecte de la productora Manual en coproducció amb Televisió de Catalunya explica la trajectòria d'aquest teatre a partir d'un recull d'entrevistes amb els qui la l'han feta possible des dels seus inicis. Més de 35 anys d'història narrats pels seus protagonistes i amb sorprenents imatges inèdites. Si voleu conèixer La història d'un Teatre Lliure, demà dissabte a les 22:30h. s'emet en estrena televisiva al Canal 33.
.