21.10.13

LA REVOLUCIÓ NO SERÀ TUITEJADA Teatre Lliure






BUTLLETÍ 05 / 4 OCTUBRE 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL LA REVOLUCIÓ NO SERÀ TUITEJADA
PRÒXIMAMENT À LA VILLE DE... BARCELONA /DE QUAN SOMNIAVA


e
5 RAONS PER VEURE LA REVOLUCIÓ NO SERÀ TUITEJADA
Ahir es va estrenar a Gràcia la jove companyia formada per Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer, amb La revolució no serà tuitejada. Voleu motius per venir-la a veure? 
  • Per assistir al debut de La Kompanyia del Lliure
  • Perquè us va agradar Pàtria, Smiley i Els jugadors
  • Per inaugurar la temporada teatral del Lliure de Gràcia
  • Per conèixer tres autors i directors de menys 40 anys
  • Perquè sou uns malalts del Twitter, Facebook, Timeline, Foursquare…
L’espectacle, signat per Jordi Casanovas, Guillem Clua i Pau Miró, serà en cartell fins al 27 d’octubre!

  més informació
  veure videos
  la Kompanyia
  compra l'entrada
D
e
JOAN OLLÉ I LA COMÈDIA MUSICAL DE BARCELONA
Presentem avui en roda de premsa un espectacle divertidíssim: À la ville de... Barcelona és la comèdia musical que es va inventar Joan Ollé per al Festival de Barcelona GREC’12. Va triomfar però va estar en cartell molt pocs dies, i la gent de Bitò ha reprès el muntatge amb un repartiment format per Joan Anguera, Ivan Benet, Marta Betriu, Laura Guiteras, Oriol Genís, Enric Majó, Victòria Pagès i Jordi Vidal. Acompanyats en escena pel quintet Lisboa Zentral Cafè, posen cos i ànima a emblemes de la ciutat com l’estàtua de Colom, la Dama del Paraigua o el Barça, donen veu a Floquet de Neu i a la Monyos i fan brillar el surrealisme verbal de l’alcalde Pich i Pon i les maniobres de Nuñez y Navarro i Fèlix Millet. Una festa musical sobre la relació amorosa i burleta dels barcelonins amb la seva ciutat que no us podeu deixar perdre!
.
I SI VAS SER VOLUNTARI DE BARCELONA 92, ENTRADES 2X1!
I com que l’espectacle té per títol les paraules que va dir Joan Antoni Samarach, expresident de la Diputació de Barcelona predemocràtica i President del COI, nomenant la ciutat seu dels Jocs Olímpics del 1992, si vas ser voluntari olímpic i ho pots acreditar amb algun document, fotografia o objecte personal, gaudiràs d’un 50% de descompte per a les funcions fins al 20 d’octubre! Tria la tarifa VOLUNTARIS BCN92 per accedir a aquest descompte

  més informació
  veure vídeo
  compra l'entrada