7.1.14

APRÈN A BALLAR A EÒLIA



EÒLIA AL BARRI

APRÈN A BALLAR A EÒLIA!

DANSA-JAZZ I COREOGRAFIES DE MUSICALS amb Elisabet Paz

Dilluns 20:30 – 22h

Preu: 43 euros/mes (matrícula: 100 euros) - 15euros (1 classe solta)

Vine a ballar jazz i les coreografies dels musicals que més
t’agraden com Chicago, Rent, El Rei Lleó, West side Story, A
Chorus Line, Burlesque, Nine, Cabaret, Dreamgirls, i molts d’altres.A les nostres classes prendràs consciència del propi cos i aprendràs l’origen de cada moviment. També treballarem exercicis de ‘canvis de focus’. Això et donarà molta agilitat a l’hora d’aprendre una coreografia tant per una audició de dansa com de teatre musical. Aprendràs a escoltar la música, a fer ritmes i a jugar amb els temps i els contratemps (la base musical del Jazz.)
Aprèn a girar, saltar i moure’t al ritme de la música!

BHANGRA-BOLLYWOOD amb Sat Atma Sing

Dimarts 20:30 – 22h

Preu: 43 euros/mes (sense matrícula) - 13 euros (1 classe solta)

El Bhangra-Bollywood és una dansa altament estimulant del cos i dels centres energètics. Ajuda a la coordinació dels temps dels moviments del nostre cos, en el ritme i en l’equilibri, enforteix l’aura i desenrotlla també la consciència del centre de nosaltres mateixos.
Originàriament, és una dansa tradicional de la regió del Penjab (pàtria dels sikhs, nord-oest de l’Índia), creada ara fa 500 anys pels pagesos de la zona com a expressió i celebració del festeig de l’alegria de la vida.

CLAQUÉ amb Ernest Cabrera

Divendres 20:30 – 21.30h

Preu: 36 euros/mes (sense matrícula) - 12 euros (1 classe solta)

El claqué (Tap dance) va ser creat per esclaus africans durant el segle XIX com una eina de comunicació. A les nostres classes
treballarem la tècnica per tal d’aprendre coreografies i arribar així a la improvisació, principal via d’expressió per un ballarí de claqué. Les classes seran dinàmiques per tot el grup, però també es tindrà en compte l’aspecte individual, potenciant el millor de cada alumne. Descobrirem també la història i els seus ballarins. Passarem de la llibertat d’execució d’un pas a l’extensa varietat d’estils. Cada ballarí de claqué és únic i irrepetible. Posa’t les sabates i troba el Hoofer que portes a dins!

BALLS DE SALÓ I SALSA amb Marco Areddu

Dissabte 17.30 – 18.30h (balls de saló)
Dissabte 18.30 – 19.30h (salsa)


Preu: 1 hora: 30 euros/mes - 2 hores: 57 euros/mes
1 sessió solta: 18 euros (sense matrícula)

Aprèn els principals balls de saló (txa-txa-txa, tango, foxtrot, samba, jive, pas doble, vals, etc) i troba el teu ritme ballant la salsa.
No cal parella!!!
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat