16.1.14

GERMANS DE SANG

“Blood Brothers”, és un dels musicals que més s’ha representat al West End de Londres i un èxit massiu a tot el món, de Broadway fins a Austràlia, incloent-hi Japó, Sud-Àfrica o Catalunya.
El 1994 va estrenar-se a Catalunya amb el títol de “Germans de Sang” interpretada per Àngels Gonyalons, Roger Pera, Joan Crosas, Sergi Zamora i Gemma Brió entre d’altres, dirigida per Ricard Reguant i amb Jordi Doncos en la direcció musical. L’ obra va assolir un gran èxit de públic i crítica: va representar-se durant tota una temporada al Teatre Condal amb una gira posterior de 6 mesos per tot Catalunya.

Ara al 2013  “Germans de Sang” torna a Catalunya, dirigida per Ricard Reguant i amb la direcció musical de Dani Campos. L’adaptació és d’Albert Mas-Griera. Els actors que formen el repartiment són: Roger Pera, Sergi Zamora, Virgínia Martínez, Xavier Ribera-Vall, Eduard Doncos, Lucía Torres, Isa Mateu, Ariadna Suñé, Benjamí Conesa, Irene Gil i Albert Estengre.
De la il.luminació i el disseny gràfic se’n fa càrrec en  Pol Turrents, del vestuari, Aitziber Sanz, de l’escenografia Cata Munar, de la coreografia la Marisa Gerardi i el cap tècnic és en Daniel Alonso. La resta de l’equip, podeu descobrir-lo a La Companyia 

Ja pots comprar les entrades al Telentrada de Catalunya Caixa, al tel. 902 10 12 12 i 1h abans inici de la funció a la taquilla del teatre
Informació Teatre del Raval: 93 443 39 99
Compra la teva entrada on-line: