19.1.14

TALLER DE VEU: Saul Kotzubei Fitzmaurice Voicework®

FEBRER 2014

PROFESSIONAL CONVIDAT FEBRER 2014

Saul Kotzubei Fitzmaurice Voicework®

Dijous 6 de febrer de 10 a 14h i de 15 a 20h - Workshop Fitzmaurice Voicework amb Saul Kotzubei
Curs impartit en anglès traduit i assistit per Esther Pallejà. Preu 100 euros. Professors i alumnes d'Eòlia 20% de descompte.
Divendres 7 febrer de 13 a 17h, Classes individuals (Horaris a convenir). Preu 50 euros. Divendres 7 de febrer de 18.30 a 20.30h Col.loqui sobre Fitzmaurice Voicework i docència. Activitat gratuïta i exclussiva per a professors d'Eòlia i professionals assistents
al workshop del dia 6.

El treball de veu basat en la tècnica Fitzmaurice també pot incloure, segons les necessitats, entrenament en la respiració, els ressonadors, la parla, els dialectes, el text, el cant i la veu en moviment. Mentre el training sigui específic, és compatible amb altres tècniques.
Fitzmaurice explora les dinàmiques entre el cos, la respiració, la veu, la imaginació, el llenguatge i la presència. Encoratja a que les veus vibrants comuniquin intenció i emoció sense excés d’esforç.
La Tècnica uneix l’experiència física amb l’atenció mental. Destructuring/Desestructurant, la primera fase, promou la consciència corporal, la respiració lliure i espontània, , i l’expressivitat de la veu a través del Tremorwork / tremolors (Diverses posicions corporals que provoquen tremolors musculars sense tensió).
Restructuring/reestructurant, la segona fase, encoratja l’economia de l’esforç mentre parlem o actuem, utilitzant la “focus line” de la Catherine Fitzmaurice. El resultat és un ample registre de la veu sense tensions.

SAUL KOTZUBEI: Codirector del Fitzmaurice Institute. També és professor de tallers i imparteix classes de veu, i té clients privats a Los Angeles. És l’instructor principal del programa Fitzamurice Voicework Teacher Certification Program, d’una durada de 2 anys. Un artista amb un màster postgrau en estudis budistes (Buddhist Studies), un extens entrenament en interpretació i un any estudiant clown a Londres amb Phillippe Gaullier. Saul ha ensenyat el mètode Fitzmaurice al Actors Center de Nova York, pel programa NYU’s BFA a CAP 21 i també a tallers realitzats a Los Angeles, Nova York, Boston, San Francisco i també a Londres, París i Santiago de Xile. A part de les seves classes de veu, Saul ha realitzat una gran quantitat de intervencions a nivell de formació i consultoria: ha ensenyat, per exemple, exercicis de teatre al Cirque du Soleil a Las Vegas; consultat pel govern municipal de Praga en la seva transició cap a la democràcia, ha treballat en resolució de conflictes al centre Zen de U.S., ha fet cursos de parlar en públic a gent de negocis a Xile i va impartir tallers de creativitat a Rússia. Va actuar a El Portal Theatre a North Hollywood, en l’aclamada estrena del West Coast al Lanford Wilson’s Sympathetic Magic. Els seus articles sobre veu estan publicats a la web de la comunitat d’artistes de Los Angeles.
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat