7.1.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETÍ 3 GENER






BUTLLETÍ 17 / 3 GENER 2014
teatre lliure






EN CARTELL
PRÒXIMAMENT


e
EXHAURIT ADIÓS A LA INFANCIA... I BOMBOLLAVÀ, ÚLTIMES ENTRADES!
Comencem l’any ben contents: Adiós a la infancia, una aventi de Marsé ha exhaurit les localitats, i queden molt poques entrades per a les dues últimes funcions de Bombollavà: avui divendres a les 20:30h. i demà a les 18h. a Montjuïc. Correu! (els menors de 14 anys, entrades a 9€!)

.
e
VÀNIA DE LES ANTONIETES A L’ESPAI LLIURE
Dimecres vinent, dia 8 de gener, arriba a l’Espai Lliure un nou espectacle en Aixopluc: Vània. La companyia Les Antonietes estrena aquesta nova proposta a partir de L’oncle Vània de Txékhov, després de triomfar amb Stockmann el 2012. En signa l’adaptació i la direcció Oriol Tarrasón, i formen el repatiment Pep Ambròs, Annabel Castan, Mireia Illamola,Arnau Puig i Bernat Quintana. Serà en cartell fins al 26 de gener, i teniu un preu especial si compreu les entrades abans del dia 8!

.
.
EN ASSAIG, JO MAI I UN ENEMIC DEL POBLE
Les sales d’assaig no paren. Aquest gener estrenem Jo mai, una proposta de la companyia Prisamata amb Iván Morales al capdavant. I també Un enemic del poble, de Henrik Ibsen dirigit per Miguel del Arco. Dues propostes diferents i d’alt voltatge que no us podeu deixar perdre!

.