10.1.14

Teatre Lliure

teatre lliure
     
EN CARTELL VÀNIA (projecte Aixopluc) / INVASIÓN (cicle Fora d'hores)
PRÒXIMAMENT JO MAI / UN ENEMIC DEL POBLE / SOBRE ELS DANYS DEL TABAC... I LES OSTRES


e
RODA DE PREMSA DE JO MAI D’IVÁN MORALES
Mentre llegiu aquest butlletí, tot és a punt per a la roda de premsa de Jo mai, l’espectacle d’Iván Morales amb la Companyia Prisamata (recordeu Sé de un lugar?). Estrenat amb èxit al passat GREC, arriba a Gràcia després d’una petita gira que ha inclòs el festival Temporada Alta. Jo mai és una història jove feta per joves per a joves i adults. Una història amb música en directe. De quan tens per única família un grup d’amics i per casa un bar. De quan decideixes fer-te gran i tot el que això comporta. Jo mai és un dels espectacles recomanats pel Servei Educatiu del Lliure. En cartell des de dimecres vinent dia 15 fins al 2 de febrer!

  més informació
  vídeos
  compra l'entrada
.
e
FORA D’HORES: INVASIÓN I ARA MALIKIAN!!
Novetats del cicle Fora d’hores: dimarts vinent dia 14 a l’Espai Lliure de Montjuïc presentem en una única funció Invasión, un text de Guillem Clua en una producció en castellà de La joven compañía (no la confongueu amb La Joven de la CNTC!). Dirigida per José Luis Arellano, aquesta comèdia de ciència ficció se situa en una Espanya del futur envaïda per extraterrestres. La joven compañía està formada per actors de menys de 25 anys i planteja els seus espectacles sempre amb un vessant pedagògic. Per aquest motiu, el mateix dimarts presenten dues funcions matinals per a escoles.

  més informació
  compra l'entrada
 
I afegim un espectacle més al cicle! El conegut violinista Ara Malikian oferirà una funció del seu espectacle From Bach to Radiohead el dia 3 de març a Montjuïc. Aquest concert, també amb una clara voluntat educativa, proposa un recorregut musical de Bach, LeClair o Arvo Pärt fins a Tom Waits, Radiohead, Björk o Frank Zappa. Veniu a gaudir sense prejudicisde les semblances entre els estils més variats al llarg de dos segles d'història de la música!

  més informació
  compra l'entrada
.
.
VÀNIA: UN TXÉKHOV AMB HUMOR I RIGOR
“Que no sigui per mandra o negligència que la nostra cultura, memòria i tradició desaparegui. Que no sigui per mandra o negligència que un dia l’home ja no sàpiga emocionar-se gràcies a la seva imaginació. Que no sigui per mandra o negligència que la paraula teatre perdi el seu ús en el nostre vocabulari com aquelles eines antigues per treballar el camp que ja no sabem fer servir.” Sota aquestes premisses s’ha alçat Vània, la versió del clàssic de Txékhov que Les Antonietes presenten a l’Espai Lliure des de dimecres passat. L’espectacle, dirigit per Oriol Tarrasón, és una petita meravella protagonitzada per Pep Ambròs, Annabel Castan, Mireia Illamola, Arnau Puig i Bernat Quintana i ja fa furor a la xarxa. En cartell fins al 26 de gener. No us el podeu perdre!

  més informació
  compra l'entrada
.