18.1.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 19 / 17 GENER 2014

BUTLLETI 19 / 17 GENER 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL JO MAI /VÀNIA (projecte Aixopluc)
PRÒXIMAMENT UN ENEMIC DEL POBLE / SOBRE ELS DANYS DEL TABAC... I LES OSTRES


e
MIGUEL DE L'ARCO DIRIGEIX UN ENEMIC DEL POBLE
Aquest matí estem pendents de la roda de premsa de presentació d'Un enemic del poble. El clàssic d'Ibsen torna als escenaris de la mà de Miguel del Arco (recordeu Juicio a una zorra?). El director en signa també la versió amb el dramaturg Juan Mayorga. Seran a escena Blanca Apilánez, Pere Arquillué, Roger Casamajor, Mar Casas, Rafa Delgado, Pablo Derqui, Miquel Fernández, Miquel Gelabert, Eli Iranzo, Mónica López, Jordi Martínez, Anabel Moreno, Joan Raja, Santi Ricart i Andrea Ros. Un espectacle gran, produït íntegrament pel Teatre Lliure, que proposa un cara a cara amb el conflicte de l'individu davant de la societat.
Un enemic del poble de Henrik Ibsen
versió lliure Juan Mayorga i Miguel del Arco
direcció Miguel del Arco
Montjuïc - del 23 de gener al 16 de febrer.

  més informació
  veure vídeo: entrevista amb Miguel del Arco
  compra l'entrada
.
e
EXPOSICIÓ ANNA LIZARAN
Ara que fa just un any que l'Anna Lizaran ens va deixar, el Lliure presenta una exposició sobre la trajectòria i la vida de l'actriu i fundadora d'aquest teatre. L'exposició ocupa els espais de Gràcia i de Montjuïc, i s'ha estructurat en diversos blocs que recorren des dels seus inicis en el teatre amateur a Esparreguera fins al seu últim espectacle, La Bête, al TNC (que no va arribar a estrenar). L'exposició s'inaugurarà dijous vinent, dia 23. Es podrà visitar fins al 31 de juliol i és d'entrada lliure (consulteu els horaris al nostre web).
Exposició Anna Lizaran Guillem-Jordi Graells coordinació, guió i textos Ros Ribas comissariat fotogràfic Pep Duran disseny d'espai i d'ambients

  més informació
 
.
JO MAI, TOT UN FENOMEN
Es va estrenar aquest dimecres i ja és tot un fenomen! Jo mai, d'Iván Morales amb la Companyia Prisamata, omple la sala de Gràcia amb un públic entusiasta, disposat a compartir l'aventura d'aquests joves desarrelats. Veniu i passeuuna estona pel Bar Amparo amb Marcel Borràs, Laura Cabello, Àlex Monner, Oriol Pla, Xavier Sáez. Imprescindible!
I aquest diumenge, dia 19, col·loqui amb la companyia després de la funció (moderat per Xavier Graset).
Jo mai, d'Ivan Morales, Companyia Prisamata Gràcia / fins al 2 de febrer
fins al 17 de novembre.


més informació
veure els vídeos
compra l'entrada
.
.
XAVIER GRASET, ARA A L'ESCENARI!
Estem acostumats a veure'l fent de moderador dels nostres col·loquis, però ha aribat el moment que passi a l'altra banda: divendres vinent, dia 24, porta a Gràcia un monòleg de Txékhov: Sobre els danys del tabac... i les ostres. Un espectacle dins el cicle Fora d'hores dirigit i versionat per Francesc Cerro-Ferran que aconsegueix tocar tots els temes que commouen l'esperit humà. Atenció que és funció única!

  més informació
  compra l'entrada