20.2.14

CONJUNT VOCAL DE ”EÒLIA LÍRICS” COR JOVE L’ATELIER MASTERCLASS COL·LECTIVA

DEPARTAMENT DE LÍRICS

CURS 2013/14

CONJUNT VOCAL DE ”EÒLIA LÍRICS”
COR JOVE L’ATELIER MASTERCLASS COL·LECTIVA MENSUAL
CANT PARTICULAR LÍRIC

CONJUNT VOCAL DE ”EÒLIA LÍRICS” per a adults
amb Luc-Olivier Sánchez i Anna Feu

Cor dirigit a cantaires adults de qualsevol edat. El repertori proposat de tres i quatre veus a capella o amb piano recull obres de totes les èpoques. Luc-Olivier Sánchez (director i pianista) i Anna Feu (professora de tècnica vocal que treballa amb veu en moviment) portaran la dinàmica dels assajos cercant la màxima qualitat tot sincronitzant la part musical, interpretativa i corporal. El grup participarà en concerts, diverses trobades i intercanvis amb d’altres corals del mateix interès.

Horari: Dijous de 20:30h a 22h



COR JOVE L’ATELIER per a joves de 10 a 18 anys
amb Luc-Olivier Sánchez i Anna Feu

L’Atelier és una classe de repertori de cançons (cànons, musicals...) on s’hi treballa la conjunció de veus i la seva posada en escena. El cor és dirigit per Luc-Olivier Sánchez i una vegada al mes Anna Feu fa una classe de tècnica vocal per tal de treballar vocalment el repertori.

Horari: dissabte de 15 a 16.30h



MASTERCLASS COL·LECTIVA MENSUAL per alumnes de cant líric
amb Anna Feu i Luc-Olivier Sánchez

Es treballarà un dissabte al mes el repertori treballat en les classes individuals de cant líric davant els altres alumnes, amb la professora Anna Feu i el pianista Luc-Olivier Sánchez conjuntament, tot fent atenció en la tècnica vocal, l’estil del fragment, la presència escènica i la seguretat a l’escenari. També es faran duets, trios i quartets amb els cantants que participin a la Masterclass, així com gravacions de vídeo i àudio per observar i comentar tots aquests aspectes i la seva evolució al llarg del curs.
La data de la classe mensual se sabrà prèviament i us podeu inscriure a secretaria. La Masterclass començarà sempre a les 17h, i l’horari s’anirà ampliant segons el nombre d’alumnes participants. La Masterclass també està oberta a cantants externs a l’escola, i també a familiars o amics a nivell d’oient i de forma gratuïta.
Horari: un dissabte al mes, a partir de les 17h.



CANT PARTICULAR LÍRIC
amb Anna Feu

Treball personalitzat en cada alumne pel que fa a hàbits de positura, respiratoris i vocals. Desenrotllament de la tessitura i musicalitat individuals. Classes de 30, 40, 45 o 60 minuts.
Horaris: dijous matí o tarda, dissabtes tarda
Preu: consulteu a recepció


ANNA FEU: Soprano. Ha cantat darrerament les protagonistes de les òperes: ”La Flauta Màgica”, “Cosí fan tutte” i “Die Entfuhrung auf dem Serail” de W. A. Mozart, “Giulio Cesare” de G. F. Haendel, “Die Fledermauss” i “Manon” de Massenet, etc. Ha treballat amb directors com Lawrence Foster, Andrew Parrot, F. Paul Decker, S. Brotons, F. Guillen, A. Argudo, R. Grob, i amb orquestres com l’orquestra de la F. K. Gulbenkian de Lisboa, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica del Vallès. Treballa com a pedagoga des de 1998 amb alumnes d’arreu del mon a Espanya, França i des del juliol passat a la Uninorte a Colòmbia.

LUC-OLIVIER SÁNCHEZ: Nascut a Sète (França) al 1975, comença els seus estudis de piano al conservatori nacional de Montpeller a la classe de S. Campbell, i prossegueix igualment els estudis de música de cambra, acompanyament, escriptura i composició. Al 1994 és admès al Conservatori Superior de Música de Paris. Destaquen d’ell «una profunda sensibilitat musical alhora de la seva justesa sonora». Paral·lelament segueix també les classes de repertori acompanyant les masterclasses de cant de Andréa Guiot i de Mady Mesplé.
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat