28.2.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 25 / 28 FEBRER 2014

BUTLLETI 25 / 28 FEBRER 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL SEULS / EL PRINCIPITO / L'ENCARRREGAT / FROM BACH TO RADIOHEAD
PRÒXIMAMENT EL CABALLERO DEL OLMEDO / L'ONADA


e
WAJDI MOUAWAD EN SOLITARI NOMÉS FINS DIUMENGE!
Va néixer al Líban, ha crescut al Canadà i viu a França. És dramaturg, actor, director i novel·lista. I és a Montjuïc des d'ahir i només fins diumenge per presentar Seuls. Un solo sobre la vivència de l'exili, la identitat fragmentada i la dificultat de conciliar-se amb un mateix. Un joc catàrtic sobre la necessitat d'expressar-se, fins i tot més enllà de les paraules. Una història sobre el poder curatiu de la memòria. En definitiva, un espectacle commovedor i irrepetible.
"Un solo apassionant en el qual Wajdi Mouawad combina amb subtilesa ficció, autobiografia, drama i art d’acció. Un espectacle que va fer alçar el públic dels seus seients.” Javier Vallejo (El País)
"Una llum en la foscor més absoluta. Una confiança en el gènere humà, en la seva capacitat de compassió, malgrat tot." Eduard Molner (La Vanguardia)
"Vagin a veure Seuls al Lliure, a final de mes. Ell sol, damunt d’un escenari, ens explicarà qui és, d’on ve, per què fa el que fa. Un autor del nostre temps.” Andreu Gomila (Time Out)
"L’Odissea moderna.” Hugges Letanneur (Les Inrockuptibles)
“Una funció fora de sèrie.” Philippe du Vignal (Théâtre du Blog)

 més informació
  veure el vídeo
  compra l'entrada
.
e
DILLUNS VINENT, EL VIOLINISTA ARA MALIKIAN AL FORA D'HORES
Aquesta vegada el Fora d'hores cau en dilluns i acull el virtuós violinista Ara Malikian. En funció única, From Bach to Radiohead serà a Montjuïc demà passat no l'altre. Després de presentar aquest gener Pagagnini i Malkianini, i també el disc nou Pizzicato, Malikian torna a Barcelona acompanyat per Francisco Padilla i Rubén Rubio. Un trio disposat a travessar d'una tirada cinc segles d'història de la música desfent pel camí tots els prejudicis que separen la música clàssica i la popular. Una manera immillorable de començar la setmana!

  més informació
  veure el vídeo
  compra l'entrada
 
.
L'ENCARREGAT. LA CRÍTICA HA DIT:
"L'encarregat és un dels millors Pinter que hem vist. Gran teatre. Gran funció. Imprescindible." Santi Fondevila (Time Out)
"Excel·lent joc d’equilibris." Jordi Bordes (El Punt Avui)
"L’atmosfera que es crea a l’Espai Lliure és perfecta." Juan Carlos Olivares (Ara)
"Albert Pérez, Carles Martínez i Marc Rodríguez treuen petroli dels diàlegs pinterians. Un trio d'asos." Sergi Doria (Abc)
"Aquesta obra, escrita l'any 1959, ressona ara com si fos l'obra d'una jove promesa dramatúrgica." Andreu Sotorra (Clip de teatre)
"No havia vist mai un Pinter tan ben llegit i escenificat. Quina autèntica i veritable meravella!!! No premiar i donar més vida a aquest muntatge seria ofendre a la professió teatral." Joaquim Armengol (Núvol)
“Exquisidesa a l’Espai Lliure. Excel·lent versió." Jose Carlos Sorribes (El Periódico)
"No s'ho perdin. I pensin que el retrat és de fa 44 anys. No hem canviat gens." Jordi Bordes (recomana.cat)
L'encarregat serà a Montjuïc - Espai Lliure fins al 16 de març.

més informació
la premsa ha dit
veure els vídeos
compra l'entrada
 
.
4 ÚLTIMES FUNCIONS D'EL PRINCIPITO!
S'acaben aquest diumenge a Gràcia les funcions d'El principito. Encara podeu pescar el muntatge del Teatro de La Abadía amb el gran José Luis Gómez de protagonista. No badeu!
Funcions: avui divendres a les 20:30h., demà dissabte a les 17:30h. i a les 21h. i diumenge a les 18h.

més informació
la premsa ha dit
compra l'entrada