7.2.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 22 / 7 FEBRER 2014

BUTLLETI 22 / 7 FEBRER 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL UN ENEMIC DEL POBLE / RECORTES / AUTORRETRATO DE UN JOVEN CAPITALISTA...
PRÒXIMAMENT EL PRINCIPITO / L'ENCARRREGAT


e
RECORTES, ÚLTIMES ENTRADES, I AUTORRETRATO... EXHAURIT!
A Gràcia ha aterrat l'equip comandat pel director Mariano Barroso, que a banda de cinema de tant en tant també es dedica al teatre. Vénen per pocs dies però ben aprofitats. El seu espectacle, Recortes, que ofereix dues peces breus d'autoria britànica, es va estrenar ahir i gairebé ja ha exhaurit les entrades. Protagonitzat per Alberto San Juan i Inma Nieto, l'espectacle es pot veure només fins aquest diumenge. Correu!
Alberto San Juan avui divendres farà sessió doble, perquè és també el protagonista del Fora d'hores que es podrà veure després de la funció de Recortes, Autorretrato de un joven capitalista español (exhaurit des de fa dies).

  més informació recortes
  compra l'entrada recortes
  més informació autorretrato...
.
e
MÉS FUNCIONS D'UN ENEMIC DEL POBLE (FINS A DISSABTE 22!)
L'èxit de públic hi obliga sempre que sigui possible, i en aquest cas ho és: les funcions d'Un enemic del poble, de Henrik Ibsen dirigit per Miguel del Arco s'allarguen fins dissabte de la setmana vinent, dia 22 de febrer. Si encara no l'heu vista, no us la deixeu escapar!

  més informació
  veure els vídeos
  la premsa ha dit
  compra l'entrada
 
.
ESTRENA D'EL CABALLERO DE OLMEDO A MADRID
Tot a punt per a El caballero de Olmedo que dirigeix Lluís Pasqual amb la Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico i La Kompanyia del Lliure. Ahir es va presentar en roda de premsa i s'estrena demà al Teatro Pavón de Madrid. L'espectacle, una coproducció del Lliure i la Compañía Nacional de Teatro Clásico, serà a Montjuïc a partir del 14 de març.

més informació
compra l'entrada