15.2.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 23 / 14 FEBRER 2014

BUTLLETI 23 / 14 FEBRER 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL UN ENEMIC DEL POBLE / EL PRINCIPITO
PRÒXIMAMENT L'ENCARREGAT / AL LLARG DEL KURT / SEULS


e
JOSÉ LUIS GÓMEZ ÉS EL PRINCIPITO
Ahir es va estrenar a Gràcia El principito del Teatro de La Abadía. Un muntatge sobre el famós relat d'Antoine de Saint-Exupéry dirigit per l'italoalemany Roberto Ciulli. José Luis Gómez, acompanyat per Inma Nieto, encarna el petit príncep des de l'òptica de la maduresa. El principito serà en cartell fins al 2 de març.

  més informació
  compra l'entrada
.
e
L'ENCARREGAT DE PINTER EN ASSAIG
La setmana que ve arriba a l'Espai Lliure un Pinter que portarà cua. Dirigits per Xicu Masó, Carles Martínez, Albert Pérez i Marc Rodríguez formen un trio magnètic de personatges entre la dignitat i la misèria. Amb un humor que s'acosta al clown i unes gotes de thriller, Masó ultima amb precisió els assajos de l'artifici que Pinter va deixar escrit. Una mirada anglesa i franca a la condició humana. L'encarregat s'estrena dijous vinent, dia 20, i serà en cartell fins al 16 de març.

  més informació
  compra l'entrada
 
.
ÚLTIMA SETMANA, ÚLTIMES ENTRADES D'UN ENEMIC DEL POBLE!
Queda només una setmana de funcions d'Un enemic del poble dirigit per Miguel del Arco. I queden molt poques entrades a la venda: hem exhaurit fins a aquest diumenge. Si no us el voleu perdre, encara podeu venir la setmana que ve, però correu!

més informació
compra l'entrada