23.2.14

EÒLIA AL BARRI

EÒLIA AL BARRI

CURS ANUAL 2013/2014

DANSA PER CUIDAR-TE

amb Gina Pascual
(Río Abierto Internacional)

Dansa expressiva i relaxació.
Dimecres de 20.30 a 22h
L'objectiu principal del curs és oferir un espai on connectar-se cadascú amb sí mateix primer i, després, amb la resta del grup; un espai per regalar-se cada setmana, on cuidar-se i compartir des de la sensibilitat i l'alegria.
Amb l'ajuda del conductor del taller, que no és un professor que dirigeix sinó un guia que acompanya, recuperem el moviment vital i expressiu que potser hem anat cohibint i limitant amb el pas dels anys. Restaurem, també, sensacions corporals que potser hem oblidat.
GINA PASCUAL: és llicenciada en Comunicació i en Humanitats, i s’està formant com a dinamitzadora en el sistema Río Abierto Internacional (espai per al desenvolupament harmònic del ser i psicoteràpia corporal a través del moviment lliure, expressiu i vital) en la línia de Graciela Figueroa. Per altra banda, és professora de comunicació (llengües) i socials a secundària, professora a nivell particular (de reforç per a nens/es) i professora d'història a les Aules d’extensió universitària per a la gent gran.
Preu: 43 euros/mes
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat