23.2.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 24 / 21 FEBRER 2014

BUTLLETI 24 / 21 FEBRER 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL EL PRINCIPITO / L'ENCARRREGAT / AL LLARG DEL KURT
PRÒXIMAMENT SEULS


e
L'ENCARREGAT, UN PINTER DIVERTIT QUE FA VERTIGEN
Es va estrenar ahir a l'Espai Lliure. Fa olor de clown i de trhilller i duu la marca del primer Harold Pinter. Dirigits per Xicu Masó, els actors Carles Martínez, Albert Pérez i Marc Rodríguez alcen cada dia a l'Espai Lliure de Montjuïc L'encarregat. La peça, estrenada el 1960 plenament contemporània, va ser el primer èxit comercial de l'autor anglès. Una comèdia sobre la dignitat humana que, enfrontada a la misèria, passa en perillós equilibri pel damunt de la mesquinesa. L'encarregat serà en cartell fins al 16 de març.

 més informació
  veure els vídeos
  compra l'entrada
.
e
VICKY PEÑA FA KURT WEILL EN FUNCIÓ ÚNICA!
Vicky Peña no necessita presentació. Des de fa anys, viatja pels escenaris amb les cançons Kurt Weill acompanyada pel pianista Jordi Camell a l'espectacle Al llarg del Kurt. Una veritable joia musical i interpretativa que repassa l'extensa trajectòria del compositor alemany, col·lega i còmplice de Bertolt Brecht. Un viatge de l'Alemanya dels anys 30 als escenaris novaiorquesos i de Hollywood dels anys 40. Ara s'atura per una nit a Gràcia, dins el cicle Fora d'hores, dimarts vinent dia 25. Si no l'heu vist mai, heu de venir. I si l'heu vist, segur que repetireu.
"Un veritable i emocionant recorregut no només a través de l'art de Weill sinó a través del segle XX. Una gran riquesa artística." Paolo Randazzo (Centonove)
"Admirable i didàctic: així és l'espectacle. Una lliçó magistral de com interpretar la música creada per a un escenari." Ramon Oliver (La Netro)

  més informació
  compra l'entrada
 
.
EL PRINCIPITO, JOSÉ LUIS GÓMEZ EN ESTAT PUR
Quan un actor com José Luis Gómez encarna un personatge com El Petit Príncep de Saint-Exupéry poden passar moltes coses. Totes tenen a veure amb el coneixement profund de l'ofici interpretatiu i amb estar al servei d'una narració poètica, d'una aparença simple i d'una profunditat devastadora. No deixeu de veure aquest recital d'actor, que compta també amb Inma Nieto en permanent mutació escènica. Perquè la veterania és un grau.
El principito serà a Gràcia fins al 2 de març. Improrrogable!

més informació
compra l'entrada
 
.
NOVETATS: A CASA (KABUL) I INFORME PER A UNA ACADÈMIA
El Teatre Lliure anuncia dos nous espectacles per a la Temporada 2013/14, en substitució de l’espectacle de Jordi Casanovas Una sèrie de teatre, que finalment ha quedat cancel·lat per decisió del director. Les dues noves propostes que es podran veure a l’Espai Lliure seran:
A casa (Kabul), de Tony Kushner, dirigit per Mario Gas i interpretat per Vicky Peña. Aquest monòleg és la primera part del díptic Homebody/Kabul, que el mateix Mario Gas va dirigir el 2007 al Teatro Español de Madrid. El treball de Vicky Peña li va fer guanyar un Premi Max el 2008 i el Premio Mayte 2009. Ara hi tornen, fent-ne un espectacle nou amb Bitò Produccions. Serà en cartell del 2 al 20 d'abril.
Informe per a una Acadèmia, de Franz Kafka, direcció Xavier Ricart i Ivan Benet. El relat de Franz Kafka passa a escena amb Ivan Benet encarnant el mico que fa una lliçó magistral d'humanitat a l'Acadèmia. Un espectacle que es va poder veure al Festival Temporada Alta, i que compta amb la música original de Sílvia Pérez Cruz. Serà en cartell del 8 al 25 de maig
 

més informació a casa (kabul)
més informació informe per a una acadèmia