11.2.14

Curs Intensiu març 2014 · EL PLANTER

Curs Intensiu març 2014 · EL PLANTER

Primers passos de la DIRECCIÓ i la DRAMATÚRGIA TEATRAL
amb Aleix Fauró

Per a joves de 15-18 anys - 6 sessions de dues hores
Dissabte de 12h a 14h - Del 8 de març al 12 d'abril de 2014.
Què fa un director de teatre? Quines són les feines que realitza abans no comença el període d’assajos? Com passa de la idea a l’acció? Què és l’escriptura teatral? I la dramatúrgia? Quin paper juga en un procés de creació teatral?
Endinsa’t en l’ofici de director escènic i de dramaturg. A partir d’una idea, d’una imatge, d’aquell personatge curiós que passeja pel teu barri, d’una anècdota emocionant, dels grans conflictes de la humanitat o de les petites discussions familiars començaràs a crear un univers dramàtic que tu mateix decidiràs com explicar.
Atreveix-te a posar en escena les teves idees i a donar-hi llum per a transmetre emocions i coneixement als espectadors.
ALEIX FAURÓ: format com actor a La Casona i com a director i dramaturg a Eòlia. És professor del Planter i coordinador del Curs de Pràctica Professional de l’escola Eòlia, co-director de la Cia La Virgueria (“Si avui és diumenge demà és dijous”, “L’hivern al cos”, “180º de cel” i “Paisaje sin casas”), ajudant de direcció dins la Cia. Projecte Galieli (“La maternitat d’Elna” i “La Ruta blava”) i ajudant de direcció a Domini Públic. Com a actor ha intervingut a “Territorio Shakespeare” i “El séptimo ángel”.
Preu: 95euros
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat