3.2.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 21 / 31 GENER 2014

BUTLLETI 21 / 31 GENER 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL UN ENEMIC DEL POBLE / JO MAI / VÀNIA
PRÒXIMAMENT RECORTES / AUTORRETRATO DE UN JOVEN CAPITALISTA ESPAÑOL


e
UN ENEMIC DEL POBLE, LA CRÍTICA HA DIT:
Es va estrenar fa una setmana, les entrades es van venent molt ràpid i el pols de la crítica va alhora amb el del públic:
"Inquietantment vigent.” Imma Merino (Avui)
"Les interpretacions són excel·lents." Juan Carlos Olivares (Ara)
"Un muntatge amb un repartiment esplèndid. Arquillué, gran com sempre, és el seu líder però Casamajor, Pablo Derqui, Mónica López i Jordi Martínez el miren de front sense titubejos." Jose Carlos Sorribes (El Periódico)
"Pere Arquillué, tràgic i memorable." Sergi Doria (ABC)
“És un plaer veure combatre bèsties ferides com ara Arquillué, Casamajor, Derqui, López i companyia.” Jordi Bordes (El Punt Avui)
"Pere Arquillué desbordat de passió; formidable Roger Casamajor. Un espectacle d'un vibrant didactisme, molt ben interpretat.” Joan Anton Benach (La Vanguardia)
"Com si acabessin d'estrenar un autor de l' última fornada." Andreu Sotorra (Clip de teatre)

I aquest diumenge, dia 2, no us perdeu el col·loqui amb l'equip artístic moderat per Xavier Graset i amb la presència de Miguel del Arco.
Un enemic del poble de Henrik Ibsen
versió lliure Juan Mayorga i Miguel del Arco
direcció Miguel del Arco
Montjuïc - fins al 16 de febrer.

  més informació
  clip espectacle
  compra l'entrada
.
e
ALBERTO SAN JUAN PER PARTIDA DOBLE
La setmana que ve estrenem dos espectacles protagonitzats per Alberto San Juan.
El primer, Recortes, és una peça a partir de dos textos breus d'autoria britànica: Hi Vis de David Greig i Fragile de Clara Brennan. Dues obres actualíssimes i absolutament necessàries sobre la política neoliberal de les retallades. En signa la versió Juan Cavestany i Mariano Barroso, la direcció. Recortes, interpretada per San Juan i Nuria Gallardo, s'estrena dijous 6 i serà a Gràcia fins el diumenge 9, en 5 úniques funcions. Imprescindible!
I el segon és una funció única del monòleg Autorretrato de un joven capitalista español dins el cicle Fora d'hores, divendres 7 a Gràcia a les 23h. Un espectacle que és l'altra cara de la moneda del primer, i que posa en qüestió fins a quin punt estem implicats en el sistema que ens devora. Us hi atreviu?
Recortes - Gràcia del 6 al 9 de febrer Autorretrato de un joven capitalista español - Gràcia, 7 de febrer

  més informació recortes
  compra l'entrada recortes
 
  més informació autorretrato...
  compra l'entrada autorretrato...
 
.
NOU FORA D'HORES AMB VICKY PEÑA I JORDI CAMELL
Un espectacle més ve a omplir la llista del Fora d'hores d'aquest any. Ara es tracta d'Al llarg del Kurt, un recorregut cantat per l'obra del compositor alemany Kurt Weill. Potser recordeu que es va presentar a l'Espai Lliure ara fa uns anys. Però com els bons vins, la saviesa escènica de Vicky Peña, acompanyada pel pianista Jordi Camell, ve a sumar-se a la qualitat eterna de les peces de Weill i val la pena tornar-hi de tant en tant. Veniu a fer una mirada al segle XX!
Al llarg del Kurt Vicky Peña canta Kurt Weill Gràcia - 25 de febrer

més informació
compra l'entrada
.
.
ÚLTIMES FUNCIONS DE JO MAI I VÀNIA!
Avui, demà i demà passat, últimes funcions de Jo mai, d'Ivan Morales amb la companyia Prisamata a Gràcia. I últimes funcions també d'Ivan, d'A. Txékhov en la versió de Les Antonietes dirigida per Oriol Tarrason, a l'Espai Lliure. Dos dels muntatges revelació d'aquesta temporada. Correu que s'acaben!

  més informació jo mai
  compra l'entrada jo mai
 
  més informació vània
  compra l'entrada vània