10.10.14

FABRA I COATS, FÀBRICA DE CREACIÓ. PROGRAMACIÓ OCTUBRE




 
#LABORATORI
Taller d'improvisació conduïda amb Za!
21-22 d'octubre

Després de l'èxit de la primera entrega, el duet català Za! impartirà un segon taller dedicat a potenciar l'expressió musical espontània. Pau Rodríguez i Edu Pou proposen investigar el xoc de diferents disciplines artístiques com la dansa, la música, el teatre o la performance amb el llenguatge de la improvisació conduïda, corrent que des de fa anys treballen en l'expressió espontània de la música. El taller està obert a tot tipus d'artistes interessats a expressar-se de manera lliure i sense preconcepcions per potenciar la seva creativitat.

Horari: de 18:00 a 20:00 h

Per inscriure-t’hi envia un missatge a fabraicoats@bcn.cat indicant: nom, adreça electrònica de contacte, telèfon, disciplina (música, dansa, performance, altres...), instrument (especificant si el portaràs) i experiència prèvia. Places limitades.

Més informació

#JORNADES
Factorial 2014
29-31 d'octubre

A finals d'octubre arriba la primera edició de Factorial – Jornades Internacionals de Fàbriques de Creació, un projecte impulsat des de l'Institut de Cultura de Barcelona mitjançant el programa de Fàbriques de Creació.

El seu objectiu principal és donar a conèixer les millors pràctiques en el foment de la cultura i la creativitat promogudes per institucions i centres de producció artística, així com ampliar i reforçar les xarxes de treball existents. Amb més de 25 ponents procedents de tota Europa, quatre taules de debat, 16 tallers i un intens programa social, Factorial constitueix una plataforma única per al debat i la reflexió sobre les fàbriques de creació.

Més informació


#JORNADES
CultSurfing
14-15 d'octubre

Els dies 14 i 15 d'octubre se celebraran per segona vegada les Jornades Professionals CultSurfing, una iniciativa creada amb l'objectiu de catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars dels Països Catalans.

En el marc d'aquestes jornades de treball es presentaran 20 projectes seleccionats i es llançarà la nova edició del catàleg CultSurfing.

Una part essencial del programa són els espais d'interacció i connexió entre els assistents, materialitzats a través de taules sectorials i xerrades pràctiques que aportaran eines clau per augmentar la visibilitat dels projectes i millorar-ne el finançament.

Inscripció gratuïta. Places limitades.

Més informació
#FIRA
Fira d'economia solidària de Catalunya
24-26 d'octubre

Els propers dies 24, 25 i 26 d'octubre tindrà lloc la tercera edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya.

Durant tres dies, Fabra i Coats s’omplirà de conferències, presentacions de projectes, exposicions i tallers infantils, tot sota el denominador comú de l'economia solidària.

Les entitats inscrites en aquesta edició s'agruparan per eixos temàtics, entre els quals hi ha: habitatge, indumentària, alimentació, educació i cultura, comunicació, salut, oci i economia.

Entrada gratuïta.

Més informació

FABRA I COATS
FÀBRICA DE CREACIÓ DE BARCELONA
Carrer de Sant Adrià, 20
Barcelona 08030
T. 932 566 150 / 619 131 616
fabraicoats@bcn.cat