4.10.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 5 / 3 OCTUBRE 2014

BUTLLETI 5 / 3 OCTUBRE 2014  
YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
EN CARTELL VICTÒRIA D'ENRIC V / LINAPOLINA
PRÒXIMAMENT LOVE FOR SHAKESPEARE / L'ENCARREGAT / EMILIA
   
e
ÚLTIMES ENTRADES PER A LINAPOLINA I LOVE FOR SHAKESPEARE!
Obrim Montjuïc amb dues sessions úniques. Amb actrius i cantants de trajectòries més que reconegudes. Amb música i amb amor.
La primera serà demà dissabte a les 21h. a Montjuïc: Lina Sastri, dama de l'escena italiana i napolitana fins al moll de l'os, ens presenta Linapolina, un concert-espectacle resseguint l'univers musical de Nàpols que ens farà vibrar de cap a peus.
La segona, dilluns 6 a les 20:30h, també a Montjuïc: Lluís Pasqual ha aplegat el talent de Laura Conejero, María Hinojosa, Míriam Iscla, Maika Makovski, Laia Marull, Judit Neddermann, Lídia Pujol, Mercè Sampietro, Rosa Maria Sardà i Emma Vilarasau per a una vetllada shakespeariana. Totes elles, a Love for Shakespeare, llegiran fragments de l'autor relacionats amb l'amor. L'espectacle compta amb la direcció musical de Dani Espasa.
Queden molt poques entrades a la venda. Afanyeu-vos!

més informació Linapolina
llista de reproducció
clip espectacle
venda d'entrades
   
més informació Love for Shakespeare
venda d'entrades
   
e
VICTÒRIA D'ENRIC V ENTUSIASMA A GRÀCIA
Es va estrenar abans d'ahir i la resposta del públic no podia ser més bona. La Victòria d'Enric V que ha dirigit Pau Carrió a partir dels drames de Shakespeare Enric IV i Enric V s'ha intal·lat a Gràcia i s'hi estarà fins al 26 d'octubre. Pol López és el rei Enric, i l'acompanyen en escena Pep Ambrós, Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Albert Prat, Mima Riera, Maria Rodríguez, David Verdaguer, Arnau Vallvé i el mateix Pau Carrió. Guerra, triomf, derrota i música, tot al servei dels versos del bard. No us ho perdeu!

més informació
llista de reproducció
  venda d'entrades
 
 
COMENCEN ELS ASSAIGS DE L'ENCARREGAT
Ja torna a ser a l'Espai Lliure l'equip de L'encarregat, el muntatge que va dirigir la temporada passada Xicu Masó sobre el text que va dur Harold Pinter a la fama. Una comèdia i un clàssic contemporani que va omplir les funcions deixant públic en llista d'espera. Si la voleu repescar, s'estrena dimecres vinent, dia 8, i serà en cartell fins al 26 d'octubre. I atenció, que aquesta vegada Jacob Torres fa el paper de Miki!
Recordeu que comprant les entrades per avançat gaudiu d'un 10% de descompte!!