11.10.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETÍ 6 / 10 OCTUBRE 2014

BUTLLETÍ 6 / 10 OCTUBRE 2014  
YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
EN CARTELL VICTÒRIA D'ENRIC V / L'ENCARREGAT
PRÒXIMAMENT EMILIA
   
e
VICTÒRIA D'ENRIC V I L'ENCARREGAT, GRANS ÈXITS!
Agraden. Molt. Victòria d'Enric V és a Gràcia des de la setmana passada i estem molt contents de la bona acollida que està obtenint. I L'encarregat ja va enamorar la temporada passada, i enguany sembla que anem pel mateix camí. De Shakespeare a Pinter, mireu què n'han dit:
Victòria d'Enric V
"La Kompanyia Lliure es consolida definitivament." Andreu Sotorra, Clip de teatre
"Pau Carrió magnetitza l'espectador. Actuacions brillants." Jordi Bordes, El Punt Avui
"Pol López està tan bé que fins i tot li trobo una retirada a Sir Kenneth Branagh. Molt recomanable.” Santi Fondevila, Ara
"Un dels espectacles més esplèndids i reconfortants d’aquest inici de temporada." Joan-Anton Benach, La Vanguardia
L'encarregat
"Memorable." Andreu Gomila, Time Out
"Senzillament sensacional." Ramon Oliver, Què fem
"Quina autèntica i veritable meravella!" Joaquim Armengol, Núvol
"Un treball superlatiu." Marcos Ordóñez, El País
Tots dos espectacles seran en cartell fins al 26 d'octubre.

més informació Victòria d'Enric V
llista de reproducció a spotify
  venda d'entrades
   
més informació L'encarregat
llista de reproducció a spotify
venda d'entrades
   
e
FORMOSA + VINYOLI + CHAPLIN + VIDAL = FORA D'HORES
Obrim el cicle d'espectacles Fora d'hores, que es va estrenar exitosament la temporada passada, amb dues propostes ben diferents.
La primera és The Circus, una projecció de la cèlebre pel·lícula de Charles Chaplin en què el pianista Lluís Vidal tocarà en directe la nova banda sonora que n'ha compost, acompanyat de David Xirgu a la bateria. Aires nous, doncs, per a un dels films de més importants de la història del cinema mut. La funció serà dilluns 10 de novembre a les 21h. a Montjuïc.
La segona, Vida Vinyoli, és un homenatge i un luxe. El poeta i home de teatre Feliu Formosa s'ha aliat amb Cinta Massip i Joan Alavedra per oferir-nos un espectacle sobre Joan Vinyoli en el centenari del seu naixement. Tots dos, Vinyoli i Formosa, van compartir amistat personal i literària. En aquesta sessió tindrem el plaer d'escoltar els poemes més feliços del primer i el luxe d'endinsar-nos en la seva relació. I tot això, amb la música original i en directe d'Alavedra. La funció serà dilluns 17 de novembre a les 21h. a Gràcia.
 

més informació The Circus
  venda d'entrades
   
més informació Vida Vinyoli
venda d'entrades
   
 
DIJOUS VINENT, ESTRENA D'EMILIA DE CLAUDIO TOLCACHIR
Diuen que és el text més ben escrit i l'espectacle més impactant de Claudio Tolcachir. Diuen que a l'Argentina va tenir tant d'èxit que es va veure empès a muntar-lo a Madrid amb uns altres actors. Diu ell, Tolcachir, que les pulsions dels personatges canvien quan canvien d'actor. Diuen que els actors estan immensos. Diuen que no ens ho deixem perdre. I així com ens ho diuen, us ho diem.
Emilia, creació i direcció Claudio Tolcachir
amb Malena Alterio, David Castillo, Daniel Grao, Alfonso Lara i Gloria Muñoz
Montjuïc - del 16 al 26 d'octubre

més informació
venda d'entrades
 
 
EL LLIURE RECOMANA: CREADORS EN DOS TEMPS
El cicle de converses Creadors en dos temps, que organitza l'editorial Arcàdia en col·laboració amb un grapat d'insitucions (el Lliure entre elles), obre la setmana que ve amb una xerrada entre Carlota Subirós i Hermann Bonnín. L'esperit d'aquest cicle és el diàleg intergeneracional entre professionals de la cultura. El formen sis converses i s'allargarà fins al 9 de desembre. La xerrada inaugural tractarà, és clar, de teatre. I es farà dilluns vinent dia 13 a les 19:30h. al Lliure de Gràcia. L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.

més informació