10.10.14

LA PODEROSA: PRÀCTIQUES ESCÈNIQUES I ENTRENAMENTS | TARDOR 2014

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

PRÀCTIQUES ESCÈNIQUES I ENTRENAMENTS | TARDOR 2014

Molt contentes de presentar per aquesta tardor algunes sorpreses estimulants que us anirem avançant en aquests dies, suculent el que ens ve ara mateix!
Amb motiu de la visita i presentació del treball d'Aitana Cordero juntament amb Quim Bigues TO-GET-HERE a La Poderosa el 25 i 26 d'aquest mes, també l'hem convidat a que obri una pràctica de 2 dies intensa i express.

Més endavant al novembre i durant dos mesos torna Carmelo Salazar a La Poderosa a oferir 2 dies a la setmana i de manera interconnectada a Les Pràctiques de Coreografia oberta. Tota la info a baix! Fes-te espai a l'agenda que això només acaba de començar !!!

Inscripcions i més info: info@lapodeosa.es
INSTRUCCIONS PER OBLIDAR-SE / BUSCANT LA PÈRDUA | AITANA CORDERO
Entrenament i Investigació físico-conceptual-epistolar-performàtic-macarra-hedonista-i sense ànim de luxe sobre les possibilitats de la trobada entre cossos.

Datas : 22 y 23de octubre / miércoles, jueves
Horari:10:00h a 15:00h
Preu: 45 €



-Proposo Un lloc en el qual esborrar la memòria.
-Intentant oblidar o intentant no recordar com un cos és percebut, com hauria de comportar-se , com ha après a moure, a organitzar-se físicament ia relacionar-se amb altres cossos.
-oblidant com a estratègia per construir i generar moviment i nous vocabularis.
-Explorant Els límits del desconegut, negociant amb el pes i el poder del conegut.
-Proposo Un lloc on cercar, acceptar i utilitzar la pèrdua.La pèrdua del control, la pèrdua de la forma, la pèrdua d'expectatives, la pèrdua de significats.
Vull veure cossos que aconsegueixen ser alguna cosa diferent al que sempre havien estat, cossos que accepten no tenir el control, cossos que no decideixen, cossos que reaccionen, que es lliuren al present continu, cossos capaços de no ser ...

Metodología.

Aquest és un taller-experiència-investigació on la tècnica i la pràctica seran els principals protagonistes.
Estarà estructurat en 3 parts, on es combinaran i exploraran diferents tècniques de dansa contemporània, diferents acostaments al cos ia la presència i diferents tècniques com l'Alexander, Feldenkrais juntament amb altres disciplines-arts marcials com el Judo, l'Aikido i el TuiShou.

Aquesta práctica està dirigida a: ballarins, actors, performers, curiosos diversos, creadors i qualsevol persona interessada en el cos, el moviment, la interpretació i l'exploració.

+info


Entrenament creatiu per al desenvolupament de coreografies obertes 0 improvisacions concretes | Carmelo Salazar
12 sessions d'estudi interconnectades:

DATAS:DEL 4 DE NOViEMBRE AL 11 DE DECIEMBRE / martes, jueves
HORARI: 20:00h a 22:00h

4 pautes de treball a comprendre i entrenar en el termini d'una hora + sèries de Improvisacions concretes  a realitzar des de la barreja i confusió de les 4 pautes primeres.

Metodologia

-Cada alumne, de manera independent, resol l'ordre, durada, intensitat i ritme en la pràctica de les pautes.
-En comptes d'introduir la tècnica com una cosa necessària, vaig a esperar que la necessitat tècnica es doni o "falti" en la recerca i intent de construcció en directe.
-Busquem o tractem d'entrenar-construir de manera autodeterminada.
-Ambient d'estudi compartit, ecosistema que permet que durant l'entrenament puguem fer i observar, ampliant les perspectives des de l'altre.

A qui van dirigides aquestes classes:
Aaquelles persones que entenguin el text, abastant en aquest entendre les perspectives i temes de treball tècnic i creatiu que van implícites.

+info

lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18 / Tots els drets reservats /