2.10.14

MERCAT DE LES FLORS: BUTLLETÍ #02, Temporada 2014-15


subscriu-te al nostre butlletí
i aprofita descomptes exclusius



TOROBAKA
COMENCEM UNA TEMPORADA PLENA D'HISTÒRIES D'AMOR
El director del Mercat t'explica les línies de la temporada
Aquest divendres inaugurem nova temporada amb Torobaka, coproducció del Mercat, una col·laboració entre dos dels coreògrafs més aclamats actualment: el britànic Akram Khan i el flamenc Israel Galván. Ambdós es troben més enllà de qualsevol convenció en un veritable intercanvi artístic.
Torobaka
presentació



Sol Picó
SOL PICÓ PRESENTA UN SOLO ON REPASSA LA SEVA CARRERA
L'espectacle obre el festival Temporada Alta
La ballarina i coreògrafa fa a One-Hit Wonders un repàs de la seva trajectòria, on despulla les seves emocions, amb humor i intensitat. Del 10 al 12 i del 16 al 19 d'octubre al Mercat.
l'espectacle
compra entrada


ANDREANE LECLERC
MERAVELLA'T AMB LA CONTORSIONISTA ANDREANE LECLERC
2 únics dies per veure 'Cherepaka'
Amb el punt de partida de la perdurabilitat, l'artista ens explica amb el seu cos una història inspirada en l'obra de Francis Bacon. Aquesta contorsionista és a hores d'ara un referent internacional. 8 i 9 d'octubre.
 
l'espectacle
compra entrada


TALLER DE L'ESPECTADOR
CONTINUEM AMB EL TALLER DE L'ESPECTADOR
Segona edició d'aquesta escola dedicada al públic

Després de la reeixida primera edició, continuem amb el Taller d'espectadors, un conjunt d'activitats que ens apropa als artistes i les seves creacions (espectacles, visites a espais de creació, converses amb creadors, conferències i sessions prèvies a les obres programades). L'abonament al Taller inclou les entrades a 8 espectacles; amb un preu de 69,90€ et permetrà a més gaudir d'un descompte del 40% en tots els altres espectacles del Mercat (de tarifa superior a 8 euros).

més info



SHARON FRIDMAN
NOU SISTEMA DE VENDA D'ENTRADES
Canviem per millorar
Comencem la nova temporada amb un sistema de venda d'entrades nou que ens permetrà facilitar la gestió de les mateixes. El canvi comporta un seguit d'actualitzacions per les quals et demanem la teva col·laboració actualitzant el teu compte. Consulta els descomptes  i abonaments.