27.10.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 8 / 24 OCTUBRE 2014

BUTLLETI 8 / 24 OCTUBRE 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
EN CARTELL VICTÒRIA D'ENRIC V / L'ENCARREGAT / EMILIA
PRÒXIMAMENT SONATA DE OTOÑO
   
e
EMILIA, 3 ÚLTIMES FUNCIONS!
L'Emilia de Claudio Tolcachir s'està a Montjuïc només fins a aquest diumenge! Un espectacle punyent, amb personatges que viuen de les seves emocions més profundes i que exigeix dels actors un treball d'absoluta intensitat. Sobre l'amor, la infància i la família.
"Glòria Muñoz està esplèndida tant amb el que diu com amb el que calla. Alfonso Lara aconsegueix que dubtem constantment del Walter, que després l’acceptem i que finalment ens faci por. Una autèntica creació."
Santi Fondevila (Ara)

Funcions avui a les 20:30h., demà dissabte a les 21h. i diumenge a les 18h. Afanyeu-vos!

més informació
  veure els vídeos
comprar l'entrada
   
e
PRORROGATS FINS AL 2/11 VICTÒRIA D'ENRIC V I L'ENCARREGAT
Estem molt contents. Dilluns passat ja us vam poder anunciar que prorrogàvem una setmana, fins al 2 de novembre, dos dels espectacles que tenim en cartell. I això és, un cop més, gràcies a la vostra bona resposta.
Victòria d'Enric V, dirigit i versionat per Pau Carrió a partir de l'Enric V de W. Shakespeare, va obrir la temporada 14/15 a Gràcia i no ha parat de recollir elogis de crítica i públic. El repartiment està format pels membres de La Kompanyia Lliure als quals s'han afegit Pep Ambrós, Albert Prat, Maria Rodríguez, Arnau Vallvé, i també Carrió. Triomf i derrota, música i molt de talent jove.
I demà dissabte dia 25, coincidint amb l'aniversari de la batalla d'Agincourt, un dels passatges clau de la peça, Pau Carrió oferirà una xerrada sobre l'espectacle en el marc del Festival Shakespeare. A les 13h. al bar de la Biblioteca de Catalunya. L'entrada és gratuïta.
L'encarregat, de Harold Pinter dirigit per Xicu Masó, omple l'Espai Lliure per segona temporada i continua fent-nos riure i commovent-nos amb la història que va fer saltar a la fama el premi Nobel anglès.

Recordeu que avui divendres hi ha col·loqui després de la funció amb Carles Martínez, Albert Pérez, Jacob Torres i el mateix Xicu Masó.

més informació Victòria d'Enric V
veure els vídeos
  comprar l'entrada
   
més informació L'encarregat
veure els vídeos
comprar l'entrada
   
e
EL LLIURE RECOMANA: LA RETIRADA DE VÁCLAV HAVEL
L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya ofereix dimarts vinent dia 28 a les 20h. al Lliure de Gràcia una lectura dramatitzada de La retirada, un text del dramaturg (i també primer President de la República Txeca) Václav Havel que recull part de la seva experiència política.
Dirigida per Dolors Vilarasau, comptarà amb Jordi Boixaderas, Adrià Díaz, Carme González, Glòria Martí, Laura Guiteras i Xavier Tor. L'entrada és gratuïta prèvia inscripció, i l'aforament, limitat.

més informació i inscripcions