31.10.14

LAPODEROSA: NOVEMBRE JUGOSO: PRESENTACIONS, PRÀCTIQUES, PROCESSOS .

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

NOVEMBRE JUGOSO: PRESENTACIONS, PRÀCTIQUES, PROCESSOS ...

                                                                                 
Primer de tot, demanar-vos disculpes per la saturació de mails repetits i rebuts en l'última newsletter, ha estat un error informàtic. Res més lluny de la nostra intenció.
Us avancem la programació de La Poderosa per al mes de novembre, esperem que sigui del vostre interès i ens acompanyeu en les properes experiències.
Entrenament creatiu per al desenvolupament de coreografies obertes 0 improvisacions concretes | Carmelo Salazar
DEL 4 DE NOVEMBRE AL 11 DE DECEMBRE / dimarts i dijous / 20:00h a 22:00h
12 sessions d'estudi interconnectades del 4 de novembre al 11 de desembre.

4 Pautes de treball a comprendre i entrenar en el termini d'una hora + sèries de Improvisacions concretes des de la barreja de les 4 pautes primeres.
Cada alumne, de manera independent, resol l'ordre, durada, intensitat i ritme en la pràctica de les pautes.
Busquem o tractem d'entrenar-construir de manera autodeterminada dintre d´un Ambient d'estudi compartit, ecosistema que permet que durant l'entrenament puguem fer i observar, ampliant les perspectives des de l'/ l'altre.

>> links
Actualment treballo en el marc de la creació digital realitzant, des de tots els plànols, autovisuales o movies reals i animades, incloent formats com vídeo art, performance virtual, fotografia / pintura. Director creatiu de La Porta. Fundador de Tea-tron. Director de la cia. La vana Glòria 1998-2001. Co-director del Festival LP edicions 2007, 09, 11. Fundador de Farda (ació col·lectiva). Coreògraf. Ballarí. Performer. Comissari i programador de perfomance i escèniques contemporànies. Investigador-creador escènic. Teòric i tècnic en el camp de la dansa (creativitat, metodologia i pedagogia)
A qui van dirigides aquestes classes: A aquelles persones que entenguin el text, abastant en aquest entendre les perspectives i temes de treball tècnic i creatiu que van implícites.

+info
The love thing piece | SANDRA GOMEZ / LOS QUE QUEDAN
DATES:15 Y 16-11-2014 / dissabte, diumenge
HORA: sábado 21h /domingo 20h
De com donar compte de qui som sense la necessitat de parlar d'un mateix.
The love thing piece planteja allunyar-se del jo, difuminar i descentralitzar buscant una altra forma de pensar, sentir i viure.
Com relacionar-se amb les coses, l'espai, les persones i, en definitiva, amb tot el que envolta? ¿Com tocar? ¿Què passa en aquesta recerca?.

Des de l'any 2001 treballa al costat de Vicente Arlandis com LOSQUEQUEDAN en nombrosos projectes de creació i investigació. Temptativa and Guests (València, 2014), The love thing piece (Madrid, 2013), Frankesteing (Brussel·les, 2012), Temptativa (València, 2012) y Tragedia de los Comunes (Barcelona, 2010) són els seus últims treballs.


+info

SUJETO VISIBLE + SUJETO INVISIBLE (donde el cuerpo aparece y desaparece) MASU FAJARDO
Dates: 21 i 22-11-2014 / divendres, dissabte
Hora: divendres 21h / dissabte 18h ( new!! sesió per tota la familia!!!!!!!!!!)

Subjecte visible + Subjecte invisible
és una construcció escènica en gerundi.
En aquesta peça el representat, el que representa i l'observador són una mateixa entitat i per tant en ella el cos és subjecte i objecte de l'acció.
La dramatúrgia que conté aquesta peça (protagonitzada per l'amic invisible company dels nens i el seu doble) és una excusa per abordar un moviment cap a
fora de si mateix que potencia la consciència d'una exterioritat. Un cos mogut pel qual aquesta fora d'ell i per tant un cos alterat.

Artista Canària formada en Dansa Contemporània a Canàries i Barcelona. Ha realitzat cursos d'especialització en Amsterdam i Lisboa.
A Barcelona va treballar amb diferents coreògrafs en el terreny de la investigació del moviment. Amb Carmelo Salazar i amb Olga Mesa. Va participar en MUGAXAON 08 com a artista convidada.
És a partir del 2009 que comença a desenvolupar el seu propi llenguatge escènic apropant-se al terreny performatiu. Dins d'aquesta línia es troben; Espacio triple sonoro Microficciones, Simulación de vacío, With-Out-you (Wou), y Equilibrios i otras coreografias.

+ info

lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18