16.10.14

MERCAT DE LES FLORS: BUTLLETÍ #03 Temporada 2014-15


   
 
 
 
SOL PICÓ
 
ÚLTIMS DIES PER VEURE LA SOL PICÓ  AMB 'ONE-HIT WONDER', UN SOLO ON REPASSA LA SEVA CARRERA

Fins diumenge 19 d'octubre
Últims dies per conèixer d'aprop la Sol Picó amb aquest solo en què reflexiona sobre els seus 20 anys de trajectòria a través de fragments de diferents espectacles. Dirigit conjuntament amb Ernesto Collado, l'espectacle està resultant un èxit de crítica i públic.
 
l'espectacle
 
compra entrada
 
 
 
 
 
 
SHARON FRIDMAN
 
PRESENTEM SHARON FRIDMAN, COREÒGRAF PER DESCOBRIR
'Caída libre' es podrà veure del 24 al 26 d'octubre
El Mercat coprodueix la nova peça del coreògraf israelià establert a Madrid i que està rebent una gran acollida a diferents ciutats d'Europa. Per aquesta peça, Fridman comptarà amb la participació de 20 persones escollides a la ciutat, a més a més dels 6 ballarins de la companyia. Caída libre acaba de guanyar el premi al Millor Espectacle de Dansa a la Fira de Teatre i Dansa Internacional d'Osca. 

 
l'espectacle
 
compra entrada
 
 
 
 
 
 
Taller intergeneracional Sònia Gómez
 
TALLER INTERGENERACIONAL AL GRANER AMB SÒNIA GÓMEZ
Diumenge 19 d'octubre
Un nou taller per a tota la família tindrà lloc aquest proper diumenge a la fàbrica de creació Graner. Conduït per la ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, el taller consistirà en ballar seguint pautes de moviment i de joc molt senzilles per als més petits (d'1 a 4 anys) ) i més complexes per al grup dels nens/es a partir de 5 anys.
 
 
el taller
 
 
 
 
 
 
Cicle Dansa Ara a la Pedrera
 
SISENA EDICIÓ DEL CICLE DANSA ARA A LA PEDRERA
El Mercat col·labora en la programació
El Mercat de les Flors, a través de la fàbrica de creació Graner -que gestiona- ha col·laborat en la programació  del cicle Dansa ara a la Pedrera, que tindrà lloc els dijous des del 30 d'octubre al 27 de novembre. Els artistes que actuaran són Lali Ayguadé, Big Bouncers (grup format per Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol), una selecció de joves creadors (Daniel Fernández, María García Vera i Paloma Muñoz), Roberto Olivan i Pere Faura.

 
el cicle
 
 
 
 
 
 
Nou bloc Mercat
 
NOU BLOC DEL MERCAT DE LES FLORS
Volem ampliar la informació del que t'oferim
Des del Mercat estem engegant un bloc que recull material addicional de gran part dels espectacles i activitats que programem; l'objectiu és aprofundir en el coneixement de la dansa a través dels artistes, teòrics de la dansa, crítics i especialistes en general.

el bloc
 
 
 
 
 
 
escena 25
 
SI TENS DE 10 A 25 ANYS, BENEFICIA'T D'ESCENA 25
El Mercat s'adhereix per segon any consecutiu
El programa de Cultura de la Generalitat atorga a joves de 18 a 25 anys una aportació de 25 euros per assistir a espectacles d'arts escèniques o música en viu durant els mesos d'octubre i novembre.
 
registra't
 
més info
 
 
 




 
CHOREOSCOPE
 
ARRIBA A BARCELONA CHOREOSCOPE, EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE FILMS DE DANSA
Els dies 16 i 17 d'octubre als cinemes Maldà

La mostra projectarà 28 dels millors curtmetratges de dansa realitzats a 15 països. Per accedir cal realitzar una inscripció prèvia.

 
inscripció
 
més info