15.7.15

AQUESTA SETMANA AL GREC, HAKANAÏ I EN AVANT, MARCHE!

BULLETÍ 03 / 10 DE JULIOL DEL 2015
Facebook  Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
 EN CARTELL GREC 2015 FESTIVAL DE BARCELONA
 PRÒXIMAMENT TEMPORADA 15/16
 
texto imagen alt
 
AQUESTA SETMANA AL GREC, HAKANAÏ I EN AVANT, MARCHE!
Aquesta setmana acollim dos espectacles del GREC de dues companyies capdavanteres de la dansa europea.
Avui i demà, la Compagnie Adrien M / Claire B és a l'Espai Lliure amb Hakanaï, un solo de la ballarina Akiko Kajiharaque és un duo entre ella i un espai oníric visual en forma de cub. Una proposta altament suggestiva d'una companyia que sempre intenta situar l'ésser humà al centre dels artefactes tecnològics que li permeten desenvolupar-se a una altra mesura.
La segona proposta ve de la mà de NTGent / les ballets C de la B / Frank Van Laecke / Steven Prengels / Alain PlatelEn avant, marche! és un espectacle amb quatre actors, set músics i la Banda Municipal de Barcelona en el qual, per tal de mantenir un únic ritme, potser s'arriba a haver de canviar de paper... Avui, demà i demà passat, a la Sala Fabià Puigserver.
 
el GREC al Lliure
 
texto imagen alt
 
VOLS CONÈIXER A FONS LA NOVA TEMPORADA?
Per conèixer més a fons la temporada us presentem els recorreguts temàtics que hem elaborat:
La temporada 15/16, marcada sota el signe de les identitats, s'estructura en la relació entre la violència i el poder,l'individu i la tragèdia, aquells comportaments i raonaments políticament incorrectes, la relació entre veritat i ficció i, naturalment, les nostres propostes didàctiques per a alumnes de secundària i el cicle El Lliure dels nens per als més petits. Voleu saber-ne més? Seguiu l'enllaç!
 
recorreguts
comprar entrades 15/16
comprar Abonaments 15/16
 
texto imagen alt
 
1.000 (MIL!) ABONAMENTS!!
Doncs sí, ja hem arribat als mil abonaments! Ens teniu tan ocupats que no sabem ni com agrair-vos-ho. Ens sentim molt afortunats i esperem saber estar a l'alçada del vostre entusiasme durant tota la temporada vinent.
I si voleu fer créixer aquesta xifra, recordeu que encara teniu fins al 31 de juliol per obtenir un Abonament Espectador i endur-vos un Passi Estrena de regal!
 
més informació Passi Estrena
més informació Abonaments 15/16
comprar Abonaments 15/16
 
 
  
entitat concertada amb
  
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
  
mitjans patrocinadors