24.7.15

ÚLTIMS ESPECTACLES DEL GREC AL LLIURE!


BULLETÍ 05 / 24 DE JULIOL DEL 2015
Facebook  Youtube
Teatro Lliure 14/15

 EN CARTELL GREC 2015 FESTIVAL DE BARCELONA
 PRÒXIMAMENT TEMPORADA 15/16

texto imagen alt
 
ÚLTIMS ESPECTACLES DEL GREC AL LLIURE!
Us presentem els tres últims espectacles del festival GREC al Lliure:
D'avui divendres i fins aquest diumenge, a l'Espai Lliure posarem paraules al sexe amb Els mots i la cosa de Jean-Claude Carrière, interpretat per Ricard Borràs i Elena Garcia (a les 21h.), i a Gràcia, en posarem, i moltes, a la dissolució d'una parella amb La clausura del amor de Pascal Rambert, amb Barbara Lennie i Israel Elejalde (a les 20:30h.).
I la setmana que ve, de dimarts 28 a dijous 30, arriba a Montjuïc La imaginación del futuro, un espectacle de la companyia xilena La Re-sentida dirigida per Marco Layera. Un grup de ministres arribats del present vol assessorar Salvador Allende per salvar-ne el govern i aconseguir que el país s'estalviï els històrics disset anys de dictadura sagnant. Us ho imagineu? (a les 20:30h.).
Tres espectacles i un quart de propina, que us expliquem a la notícia següent!
 
el GREC al Lliure
 
texto imagen alt
 
ATENCIÓ: NINET’INFERNO ES FARÀ A LA SALA FABIÀ PUIGSERVER!
A petició del festival GREC, Ninet'InfernO, l'espectacle de Roland Auzet que estava programat al Teatre Grec de Montjuïc aquest dissabte, 25 de juliol, s'ha hagut de traslladar a la Sala Fabià Puigserver del Lliure, a Montjuïc, per causes tècniques.
Els espectadors que hagin comprat entrades per assistir a la representació i que tinguin algun inconvenient amb el canvi d'escenari podran recuperar l'import al mateix espai on les han adquirit. S'adverteix al públic que, en el nou emplaçament,les entrades no seran numerades.
L'espectacle, creat a partir dels sonets de Shakespeare, compta en escena amb Pascal GreggoryMathurin Bolze i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Steven Schick.
La direcció del Festival prega als espectadors afectats que disculpin els inconvenients que els hagi pogut causar aquest canvi.
 
més informació Ninet'InfernO
 
texto imagen alt
 
ÚLTIMA SETMANA PER ADQUIRIR ABONAMENTS ESPECTADOR AMB PASSI ESTRENA!
Només queda una setmana per aconseguir un Passi Estrena de regal adquirint un Abonament Espectador 10 o unAbonament Espectador 20!
Recordeu, teniu temps fins a divendres vinent, dia 31 de juliol. No us en quedeu sense!
 
més informació Passi Estrena
més informació Abonaments 15/16
comprar Abonaments 15/16
 

 
  
entitat concertada amb
  
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
  
mitjans patrocinadors