7.7.15

Teatre Lliure


BULLETÍ 02 / 3 DE JULIOL DEL 2015
FacebookYoutube
Teatro Lliure 14/15
EN CARTELLGREC 2015 FESTIVAL DE BARCELONA
PRÒXIMAMENTTEMPORADA 15/16
texto imagen alt
PREMIS I CÀSTIGS OBRE EL GREC AL LLIURE
Des d'ahir Montjuïc acull el primer dels espectacles del GREC d'aquest any: Premis i càstigs. Amb dramatúrgia i direcció de Ciro Zorzoli, es tracta d'una coproducció entre el festival, T de teatre i el Lliure que va sorgir de l'interès mutu pel talent del director argentí i d'unes ganes irressistibles de col·laborar amb ell. El resultat: un viatge per les vicissituts de l'art de l'actor, amb Ivan Benet, Mamen Duch, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta , Jordi Rico / Àgata Roca / Marc Rodríguez. Els veureu descodificar les conductes humanes amb una bona dosi d'humor. No us ho podeu perdre (però si ho feu, penseu que tornarà a ser en cartell del 30 de setembre al 25 d'octubre obrint la temporada d'aquest teatre...).
més informació
el GREC al Lliure
texto imagen alt
EL LLIBRE DE LES BÈSTIES: CONVOCATÒRIA OBERTA!
Us ho vam anunciar al principi de la setmana: volem presentar a El Lliure dels nens el Llibre de les bèsties de Ramon Llull, sumant-nos a la commemoració, el 2016, del 700 aniversari de la mort de l'escriptor i filòsof, figura essencial de la cultura medieval. I per fer-ho, des d'ara i fins al 31 de desembre del 2015 obrim un convocatòria de projectes d'adaptació del text per a públic infantil (inèdits i en llengua catalana) que aniran a concurs. El projecte guanyador serà produït la temporada 16/17 en el marc d'aquest cicle.
Si hi esteu interessats, aquí sota hi teniu les bases. Us necessitem!
més informació El Lliure dels nens
bases de la convocatòria
texto imagen alt
MÉS DE 800 ABONAMENTS EN NOMÉS 10 DIES!
Estem molt contents i atrafegats, els telèfons d'atenció al públic i la web de venda d'entrades no paren... I el motiu sou vosaltres: fa poc més de 10 dies que posàvem a la venda els abonaments de la temporada 15/16 i ja n'heu comprat més del triple (sí sí, tres vegades més) que al mateix període la temporada passada!
Què més us podem dir, si no és MOLTES GRÀCIES!!
(i recordeu que fins al 31 de juliol tindreu un Passi Estrena de regal si us feu un Abonament Espectador 10 o unAbonament Espectador 20).
més informació Passi Estrena
més informació Abonaments 15/16
comprar Abonaments 15/16

entitat concertada amb
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
mitjans patrocinadors