24.7.15

!!La Poderosa convocatòria oberta !

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

ATENCIÓ !!La Poderosa convocatòria oberta ! Data límit de presentació de propostes 26 de juliol 2015

Aquest setembre us presentem la primera edició Site Specific Raval un
minifestival de quatre dies de durada, del 10 al 13 de setembre, que es construirà sencer i específicament per ocupar un lloc al carrer, en ple cor del Raval.

La Poderosa, espai de recerca i creació d'escèniques contemporànies a Barcelona, obrim una convocatòria per a la presentació d'una peça o proposta molt curta dins del marc de la primera edició del festival Site Specific Raval.


Per entendre de la millor manera possible el marc d'aquesta convocatòria i allò que volem generar amb aquest esdeveniment, exposem els moviments i idees que hem posat en joc fins al moment mateix de llançar aquesta missiva:

    1. Millor que un teatreproposem construir un lloc de reunió social,un lloc de reunió que no sigui necessàriament un bar. Arribem a la idea de construir una gran sala d'estar que ofereixi un espai menys definit entre l’espectador i l’actor, que serveixi almateix temps per parar esment a la programació com per a la dispersió o relaxacióque ofereix un lloc de descans.

    2. Perseguint aquesta idea:hem encarregat a KikeBlanco la construcció d'una salad'estar immensa, el més immensa que permeti la nostra economia i les dimensionsde l’espai on estigui ubicada en cada moment..

   3. Esgotats de consumir imatges ens hem decantat per projectar pensament i per aixòhem parlat amb Ester Jordana del col·lectiu Espai en Blanc convidant-la a participarcom a comissària i a escollir manera i col·laboradors per a la seva realització.

   4. Amb la idea d'una ambientació sonora que sense opacar el soroll ambiental o ferí sointerposés atmosferes, climes o noves músiques hem encarregat a Äadrik Synth que s'encarregui de comissariar aquesta programació.

   5. Contemplant l'hermetisme d'aquestaciutat cap als seus propis artistes,en comptesde decidir una programació artificial, preferim escoltar o atendre a les propostesque pugui generar la nostra pròpia realitat en mans de poetes, músiques, actors,ballarins, performers.

D'aquesta manera:


   6. La Poderosa obre una convocatòria publica dirigida a tots aquells artistes que
realitzin treball presencial per a la construcció o adaptació d'una peça molt curta,
imaginada o plantejada per presentar en el saló de la teva casa o en el d'un amic o en una vetllada o bolada artística o en un mini festival com Site Raval.

  7. Data límit de lliurament de les propostes 18 de juliol.

Aplicació

    1. C.V. abreujat,
    2. Descripció de la proposta 3. Links a treball anteriors
    3. Cada persona o col·lectiu podrà presentar dues propostes com a màxim. 5. Durada màxima de cada proposada 5m
    4. La redacció dels tres primers punts no hauria d'ocupar més de tres folis. 7. L'enviament de material es realitzarà en PDF a Info@lapoderosa.es
    5. Cada artista es fa responsable dels drets d'autor de les músiques i altres elements que utilitzi.
    6. El festival és de lliure accés

Nota: És important que abans d ́enviar la teva proposta contrastis les necessitats tècniques que el festival ofereix - S'escolliran 20 treballs o propostes entre totes les presentades.

Condicions tècniques
- link al llistat de material del que podeu disposar i condicions tècniques de cara a les actuacions.
Condicions econòmiques:
- Link a l'ajuda destinada a cada peça així com el pressupost total del festival.


lapoderosa-lassantas© La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18 / Tots els drets reservats / nota legal