15.7.15

VOL RAS


Benvolguts,

La companyia Vol-Ras es retira dels escenaris després de 35 anys en actiu. Abans d'engegar la seva gira de comiat amb l’espectacle Da Capo, posarà a la venda els objectes, vestuari i escenografia que han fet servir ens els seus emblemàtics muntatges durant més de tres dècades.
Us convidem a veure aquest material i adquirir el que pugui ser del vostre interès. Del dilluns 20 al dijous 23 d’aquest mes de juliol, entre les 11 i les 14 hores, podeu passar pel local de la companyia al Poble Sec (C/ Salvà 86-88. Barcelona). El divendres 24, a les 11 hores, es farà la subhasta del que hagi quedat sense comprador previ. Hi haurà cervesa fresca a la vostra disposició, per cortesia d’Estrella Damm.
Us agrairem que difongueu la iniciativa a tothom que cregueu que li pugui interessar. Empreses de llum i so, companyies, tècnics, escenògrafs i tallers d’escenografia, sastres, modistes, encarregats d’atrezzo, confeccionadors de teles i cortines, barretaires, empreses de lloguer de vestuari, sabaters… i tothom en general!

Us hi esperem!

Joan Segalés i Joan Faneca
VOL-RAS

Salvà, 86-88. 080004 Barcelona
tel. 93 442 32 75
vol-ras@vol-ras.com
www.vol-ras.com
 
Copyright © 2015 *Comedia. Comunicació & Media*, All rights reserved.

Our mailing address is:
confirmacions@comedianet.com