31.7.15

Eòlia Cursos intensius al setembre

Després de vacances, tornem amb noves propostes de cursos intensius d'interpretació, treball corporal i cant. Us hi esperem!
Cursos intensius al setembre
COS, MOVIMENT, EMOCIÓ I COMUNICACIÓ
amb Nuria Legarda, actriu i ballarina

El treball proposat es basa en la sensibilització i consciència del cos. El punt de partida serà millorar les condicions físiques pròpies en funció de l'ésser, estar, actuar i expressar. Existir en el cos. Es proposa una manera d'entendre el moviment a partir d'imatges, de l'impuls emocional, del treball amb l'altre i de l'espai. La finalitat, comunicar en la cerca de l'escriptura física i la seva teatralitat.  
Del 14 al 17 de setembre, de 18.30 a 21.30h (total 12h)
Preu: 175€ (alumnes d'Eòlia, 160€). 

Nuria Legarda 
Creadora i directora de nous llenguatges escènics. Coreògrafa, coach i pedagoga. Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i diplomada en Educació Musical. Estudia dansa clàssica i contemporània a l'Escola del Govern de Navarra i tècniques de consciència corporal: Tècnica Alexander; Anatomia pel Moviment, Grinberg i Hatha-Yoga... Ha col·laborat artísticament com a directora, ajudant de direcció o coreògrafa amb David Selvas, Sergi Pompermayer, Marilia Samper, Andrés Lima, María Legarda, Álex Mañas, Carol López, Toni Casares, Magda Puyo, Javier Daulte, Jordi Faura, Pere Riera, Marta Buchaca, Roberto Romei... El seu treball com a pedagoga gira entorn al moviment, l'actuació́ i la creació. Des de 2002 dirigeix tallers i workshops. És cap del departament de Cos i Dansa d'ESAD Eòlia i professora a l'Institut del Teatre de Barcelona. 


CONNECTA AMB LES EMOCIONS     
amb Irene Hernández, actriu i professora de teatre 

Prendre contacte i descobrir el nostre canal d'emocions, introduir-nos dins el món de la tècnica teatral a través de l'energia, la fisicalitat i la connexió entre la veu, el cos i les emocions. Els alumnes inscrits s'hauran d'aprendre un monòleg de memòria (durada 3 minuts).


Del 14 al 18 de setembre, de 19 a 22h (total hores: 15h)
Preu: 195€ (alumnes d'Eòlia, 180€).

Irene Hernández 
Professora d'interpretació i de teatre musical a Eòlia i a Granés Batxillerat. Compagina la docència amb el treball d'actriu, on destaquen els musicals "Collage" (de creació pròpia) i "Cançons per un nou món" de Jason Robert Brown. També ha treballat amb Pablo Ley en "El diable enamorat" com a actriu principal. Directora, guionista i actriu del muntatge infantil "El Viatge d'en Pelicà". Directora de l'espectacle musical "Un dijous qualsevol". 
VOICE CRAFT NIVELL 1: Les figures obligatòries
amb Viv Manning, cantant i coach vocal.

Inclou sessions pràctiques amb altres formadores del mètode. L'Estill Voice Craft nivell 1 ofereix als participants les eines per tal d'experimentar la producció del so a través de la pràctica dels exercicis de 13 figures, alternant sessions de teoria amb la pràctica en grups reduïts, i l'aplicació d'aquest treball en textos i cançons. Curs amb certificat oficial de EVTS. Inclou el llibre de EVTS nivell 1 en castellà.


Del 8 al 10 de setembre, matí i tarda
més informació

Viv Manning
Cantant i actriu nativa d'Anglaterra. Des de 1992 imparteix classes i tallers de cant, entrenament vocal i recursos d'improvisació i creació vocal. Imparteix cursos i conferències arreu del món. Màster, formadora i examinadora (CCI) de Estill Voice Craft i màster en musicoteràpia. Col·labora com a professora convidada a la UB, UAB, Universitat Ramon Llull i Universitat de Girona en cursos relacionats amb art i música. És professora de l'Escola Superior del Taller de Músics i coordinadora pedagògica del departament de cant a l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia, on també ensenya cant i porta grups en les especialitats de tècnica vocal i interpretació de cançons.
Sessions individuals

TÈCNICA ALEXANDER amb Mar Medina

La Tècnica Alexander és un mètode a través del qual podem aprendre a utilitzar-nos d'una manera més eficient, coordinant el pensament amb el moviment, alliberant tensions i economitzant energia. Un sistema suau que ens ajuda a detectar i canviar els hàbits, tant posturals com d ́ús, que interfereixen en la ordenació i coordinació d'aquesta eina indispensable per a la vida que és el nostre cos. A través d'activitats senzilles i des del moviment despertarem els receptors sensitius que es troben en els músculs, tendons i pell per tal de millorar la nostra propiocepció i el sentit de la cinestèsia i així millorar tant l'ús com la qualitat del propi moviment.

MÈTODE GRINBERG amb Esther Pallejà

El Mètode Grinberg utilitza l'entrenament de la nostra atenció per deixar d'estar atrapats en rols que repetim de forma automàtica i que limiten o condicionen les nostres capacitats. La metodologia d'aprenentatge consisteix en utilitzar el tacte i diverses tècniques (relacionades amb la respiració, el control muscular, amb aprendre a fer silenci, entre d'altres) que amplien la nostra percepció del cos i com l'utilitzem i ens proporciona eines amb les què poder superar el què ens limita. + informació
Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic | 933 192 397 | c/Casp 82 | 08010 Barcelona

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
View on Instagram
Publica un comentari a l'entrada