20.7.15

Cultura Mataró

logo
Butlletí de notíciessocials

 

 

Viu Les Santes des del web i la nova aplicació mòbil


Diumenge se celebra el primer acte oficial de les Santes 2015. Podeu consultar tota la programació des del web lessantes.cat i la nova app web de la Festa Major.
Al web de Les Santes hi trobareu les activitats culturals i esportives d’enguany a més d’una part molt important que és la informació històrica de la Festa Major mataronina.

L’app de Les Santes

Enguany presentem una aplicació de Les Santes per a smartphones que permetrà seguir la festa des de qualsevol lloc. Tot i que navegant des del mòbil a l’adreçawww.lessantes.cat ja s’accedeix a la nova aplicació directament, es pot afegir com a pantalla d’inici en el mateix mòbil. Des del sistema iOS es prem el botó de compartir i després s’ha de clicar la icona “afegir a pantalla d’inici”, i des dels mòbils amb sistema Android s’ha de clicar l’opció “afegir accés directe inici”.

Les xarxes socials

Una vegada més, des de la Direcció deCultura es convida a la participació a la festa a través de les xarxes socials. Es consoliden els concursos de microrelats per a Twitter #microsantes amb històries sobre la festa de màxim 140 caràcters i el de fotografies a través de la plataforma Instagram. Enguany el tema escollit és el foc i l’etiqueta que s’ha d’utilitzar és #focsantes.
Des del Twitter @lessantesmataro es farà un seguiment especial de la festa amb la cobertura informativa en directe de tots els actes de la festa.
 
logo

 
Agenda Cultural ›Notícies ›culturamataro.cat ›
 

 
Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori