21.11.12

Central del Circ



·  Exposició:: Circus Backstage:: divendres 23 de novembre a les 19’30h
·  Memòries:: divendres 23 de novembre a les 21h
·  Trobada de Malabaristes:: dijous 29 i divendres 30 de novembre
·  Convocatòries de creació
·  Viver d’Iniciatives de circ
·  Vine a fer un cafè amb els terapeutes:: divendres 30 de novembre
·  A Europa:: Campanya We are more

Inauguració de l’exposició CIRCUS BACKSTAGE · a les 19’30h


Circus Backstage és una exposició que vol mostrar l'esforç, el dia a dia i la dedicació dels artistes en el seu procés de creació. Aquestes fotografies plasmen visualment l’esforç i el treball dels artistes i la diversitat de les tècniques del circ.
A partir del 23 de novembre a La Central del Circ

Estrena de MEMÒRIES:: Una creació de l’Associació de Dones Àmbar Prim i La Central del Circ · a les 21h

La Central del Circ acull Memòries, una creació de l’Associació de Dones Àmbar Prim i La Central del Circ, el resultat de vuit mesos de procés de creació artística al voltant del concepte de memòria en relació al llenguatge circense.
Guiades per la companyia TT les dones de l’associació Àmbar Prim s’han endinsat al llenguatge circense incorporant-lo a altres expressions artístiques com el cant, la dansa el teatre i la poesia.

Aquest projecte ha comptat amb el suport de l’Obra Social de la Fundació La Caixa i ha format part del projecte europeu de cooperació “Parcours Croisés” finançat pel programa Grundtvig de la Unió Europea per a l'aprenentatge permanent. Ha comptat també amb la complicitat del Centre Cívic del Besòs.

* Divendres 23 de novembre a les 21h a La Central del Circ
Entrada gratuïta. Imprescindible reservar a produccio@lacentraldelcirc.cat  o al 93 356 08 90 (data límit de reserves  a les 12h. del 23 de novembre)
* Divendres 14 de desembre  a les 20h al Centre Cívic del Besòs
Entrada gratuïta


El propers dijous29 i divendres 30 de novembre hi haurà una trobada de disciplines a La Central del Circ, en aquest cas de malabaristes


La finalitat es generar contacte, compartir experiència i rutines dels artistes que treballen en aquesta disciplina. Tant els usuaris com els professionals del sector poden aprofitar per compartir la seva experiència a nivell pràctic i teòric.

Lloc: Sala Triangular i sala d’entrenament de La Central del Circ
Horaris: 10h -19'30h
Preu: 15€ (6€ per a socis/es APCC i usuaris/es de La Central del Circ)
INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail amb les vostres dades a la Míriam: activitats@lacentraldelcirc.cat o truqu
u al 93 356 08 90.

Laboratori de creació Taller de Músics - La Central del Circ 2013, resolució de la convocatòria de residència amb Antic Teatre i resultats de la selecció de Circus Next

NOVA CONVOCATÒRIA 2013::
Laboratori de creació / Fonaments de composició · La Central del Circ · Taller de Músics.
Enviament de sol·licituds fins el 5 de desembre

Amb l’objectiu comú de fomentar un diàleg entre música i circ tot promovent la interrelació entre creadors, La Central del Circ i el Taller de Músics-Escola Superior d’Estudis Musicals s’associen per a dur a terme un laboratori de creació i composició.
Reunirà alumnes de l’Escola Superior d’Estudis Musicals que segueixen l’aula de composició musical i artistes de circ que estiguin immersos en un procés de recerca creativa cap a un número de circ.

Més informació i la convocatòria aquí


Resolució de la Residència conjunta amb Antic Teatre

Amb l’objectiu comú de fomentar la creació escènica contemporània, La Central del Circ i l’Antic Teatre s’han associat per a dur a terme una convocatòria dirigida a creacions de circ que es basen en la investigació i el desenvolupament de nous llenguatges multidisciplinaris.

La companyia seleccionada per aquesta residencia de creació és Animal Religion


Resolució del procés de selecció de Circus Next

Després de 12 presentacions de gran qualitat els dies 13, 14 i 15 de novembre a Dommelhof Neerpelt (Bèlgica), el jurat europeu de Circus Next ha seleccionat els 5 projectes següents: Oktobre, Iona Kewney, Cie Nuua, La boca abierta i Sisters. Els Sisters han estat residència a La Central del Circ al 2012. Felicitats a ells i també als altres 7 projectes pre-seleccionats: Martine à la Plage, Zendra, Longshow, Animal Religion, Cirque Kozh, KOSM, Cie du Chaos.

   Més informació: www.circusnext.eu
 


La Central del Circ et proposa una oficina en un entorn creatiu, internacional i participatiu amb serveis compartits i un preu de lloguer econòmic

S’obre una convocatòria per a empreses relacionades amb el món del circ i les arts escèniques (companyies de circ, productores, agències etc.) que vulguin tenir una oficina al Viver d’Iniciatives de circ de La Central del Circ.

El viver d’iniciatives de circ consisteix en una àrea d’oficines amb serveis mutualitzats. Aquest viver vol acollir professionals de l’àmbit de la gestió, producció, difusió o comunicació, entre d’altres, que tinguin un projecte a desenvolupar i que vulguin beneficiar-se de la proximitat amb els artistes que garanteix un espai com La Central del Circ.

Podeu consultar la convocatòria clicant al següent enllaç


La Tanja i el James, els terapeutes de La Central del Circ, us proposen una trobada per explicar-vos tot fent cafè amb quines teràpies corporals treballen, la fisioteràpia i la tècnica Alexander, per tal que qui ho desitgi pugui beneficiar-se del manteniment i prevenció de la salut corporal.
La trobada serà divendres 30 a les 16h a la Sala polivalent de La Central del Circ