16.11.12

Eòlia Escola Superior d'Art dramàtic




Benvolguts estudiants, pares, amics i col.laboradors d'Eòlia,
després de 12 anys de Nits Solidàries al Teatre Victòria, l'any passat vem decidir aturar aquesta activitat anual per la necessitat imperiosa de reconnectar amb l'orígen d'aquest impuls solidari, que és part essencial de la nostra Escola.

Enguany, amb l'energia i la motivació de comptar amb el nou espai Plataforma i+d teatre, reanudem les nits solidàries però a una mida més possible, la del petit format. El nou projecte de Micronit Solidària s'efectuarà a la Plataforma i+d dos o tres cops a l'any amb la participació dels dos grups musicals d'Eòlia: El Cor de Musicals i l'Atélier (cor de joves d'Eòlia), i d'artistes convidats vinculats d'alguna manera al nostre projecte pedagògic i artístic.

Comencem el 12.12.12 (12 de desembre) en favor d'ECOM, institució que té com objectiu defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida (www.ecom.cat)

Seguim el 16 de febrer per AFNE, que dóna suport a projectes de cooperació a Etiòpia orientats a la Infància, per tal de millorar les seves condicions de vida. 

Us anirem informant puntualment de cada acte i restem oberts a les vostres propostes.

Salutacions molt cordials

Rosa Galindo
Directora artística Plataforma i+d
Eòlia, Escola Superior d'Art Dramàtic
Este correo electrónico ha sido enviado a arecregidoria@gmail.com
por envios@eolia.es |  
Eolia | Casp, 82 Baixos | Barcelona | Barcelona | 08010 | Spain