29.11.12

EL CoNCA: NECESSITAT O CONSEQÜÈNCIA?

 


Benvolguts i benvolgudes,

Ens complau convidar-vos a la Taula Rodona “EL CoNCA: Necessitat o conseqüència?” organitzada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació Romea.

A la Taula tenim el plaer de comptar amb el President del CoNCA, el Sr. Carles Duarte, el Sr.Lluís Noguera, un dels gestors del CoNCA de l’anterior govern Tripartit, així com la coordinadora de la Federació Internacional dels Consells de les Arts i les Agències Culturals (IFACCA), la Sra. Diane Dodd, que exposarà altres models estrangers aplicables a la realitat del nostre país.

Presentarà els ponents de la taula, el President de l’Associació, el Sr. Joan Maria Gual. I clourà l’acte el vicepresident pel desenvolupament empresarial del Grup Focus, el Sr. Xavier Marcé, en representació de la Fundació Romea.

El format vol esdevenir obert i participatiu per tal que els diferents col·lectius que conformen el sector cultural cerquin resposta als seus dubtes i inquietuds i així es creï un espai de diàleg entre els assistents a l’acte i els ponents de la taula.

A debat: L’ACTUAL MODEL DEL CoNCA

Garanteix l’existència del CoNCA l’estabilitat del sistema cultural al marge de canvis de govern? Té sentit en el context cultural del nostre país? És el ConCA posterior a la Llei Òmnibus la conseqüència d’un model fallit? Quines són les millores introduïdes en l’actual model?
El debat sobre el CoNCA continua viu i encara resten obertes moltes incògnites del seu funcionament desprès de la constitució del nou plenari.

Us fem arribar tota la informació de la Taula Rodona ampliada en un document adjunt.

L’acte és gratuït però l’aforament és limitat, per això cal que confirmeu prèviament l’assistència enviant un correu a comunicacio@aadpc.cat


Organitza:                                                                                         Col·labora: