11.11.12

El Màster FiraTàrrega de Creació en Arts de Carrer ofereix també cursos d’especialista


Dins el marc de realització del Màster de Creació en Arts de Carrer que organitzen conjuntament FiraTàrrega i la Universitat de Lleida i que s’iniciarà el mes de gener de 2013 a Tàrrega, hi ha també la possibilitat de realitzar tres cursos, dos d’ells d’especialista universitari, en base al seguiment parcial de diferents mòduls del contingut general del Màster. Aquests cursos, que ofereixen crèdits ECTS però que no requereixen titulació universitària prèvia, es beneficien dels mateixos continguts i del mateix professorat que els alumnes del Màster, amb els quals compartiran aquesta experiència formativa.
El primer dels cursos és el d’Especialista Universitari en Ciutat i Creació Artística, que ofereix 18 crèdits i comprèn els continguts del Mòdul 2 del Màster. Amb un enfocament teoricopràctic, els alumnes faran un recorregut per la història de les Arts de Carrer i treballaran els codis que singularitzen la manifestació artística en l’espai públic. La part pràctica se centra en el plantejament d’unes bases dramatúrgiques que han de servir per dominar la narració escènica al carrer, des de la teoria dramàtica fins a l’escriptura d’un espectacle. El preu d’aquest curs és de 900 EUR.
El segon curs és el d’Especialista Universitari en Producció d’Arts de Carrer, que ofereix 14 crèdits i comprèn els continguts del Mòdul 3 del Màster. Amb un enfocament més teòric, treballarà l’especificitat del procés de producció d’un espectacle de carrer: des del seu disseny de producció fins a la seva presentació en públic. Tractarà aspectes com la gestió administrativa i legal, el coneixement dels mercats potencials, la comunicació o les diferents polítiques culturals del sector, tant del nostre país com en l’àmbit internacional. El preu d’aquest curs és de 900 EUR.
El tercer dels cursos és el d’Actualitat del Sector de les Arts de Carrer, amb 4 crèdits i els continguts del Mòdul 4 del Màster. Plantejat com una setmana d’encontres i intercanvi amb professionals europeus del sector de les Arts de Carrer, aquest curs es realitzarà sota el format de taules rodones temàtiques on es debatran experiències concretes i es treballarà un tema per 


Publica un comentari a l'entrada