5.10.15

APCC NOTA DE PREMSA

El divendres 9 d’octubre La Central del Circ acull una programació dedicada íntegrament als malabars

El malabarista alemany Stefan Sing i l’investigador Jean Michel Guy, protagonistes de la Jornada de Malabars dels 10 anys de l’APCC

Divendres 9 d’octubre, La Central del Circ es convertirá en sinònim de malabars ja que durant tot el dia aquesta disciplina en serà la protagonista, en acollir la Jornada Internacional de Malabars. La Jornada està organitzada per l’APCC dins dels actes del seu 10è aniversari, amb la col•laboració de La Central del Circ.
Una de les activitats principals serà la conferència de Jean-Michel Guy. Guy és investigador del Ministeri de Cultura Francès, autor i director d’espectacles de circ, cofundador de la companyia Scabreuse, i professor a l’Escola Nacional de les Arts del Circ de Rosny sous -Bois i al Centre Nacional de les arts del Circ de Châlons-en-Champagne. A la Jornada Jean-Michel Guy descriurà i analitzarà el passat i el present dels malabars d’una forma exhaustiva i lúdica.
Al seu torn, Stefan Sing, considerat un dels millors malabaristes del món, farà una presentació de la seva darrera creació i impartirà la masterclass "Malabars orgànics".
Aquest taller se centra en la tècnica neta de malabars, el moviment dinàmic del cos, i el treball estricte per a una postura correcta. Stefan Sing es basa en la incorporació del moviment natural en els malabars mitjançant la manipulació dels objectes – per tant, no està ballant sobre els malabars, sinó que el ball es desenvolupa naturalment des del moviment dels objectes.

Us adjuntem el programa de la jornada:

10h Benvinguda
10.30h-11.30h- Entrenament lliure
11.30h-13.30h Master- class a càrrec d’Stefan Sing (en anglès)
- Fluïdesa i suavitat en els malabars- L’ús de tot el cos en malabars
- La recerca d'una actitud en la qual "la caiguda" ja no és possible
- Trobar la creativitat (nous moviments i patrons) a través del joc
-  Coneixements bàsics sobre elements coreogràfics- La consciència sobre les diferents relacions amb els accessoris
15.30h-16.30h Xerrada sobre la creativitat de la manipulació d’objectes, a càrrec d’Asier Garnatxo, de la companyia Saltoka.
16.30h – 18h Jocs de malabars
18h –20h Conferència a càrrec de Jean-Michel Guy (en francès amb traducció al català o castellà segons el públic assistent)
20h- 21h Pica-pica
21h- Exhibició de la darrera peça d’Stefan Sing "Boltzmann brain".
Preus
La conferència de Jean-Michel Guy i l’exhibició de la peça d’Stefan Sing són gratuïtes
Masterclass: 8€ general i 5€ socis APCC i usuaris de La Central

Per a més informació:


Amèlia Bautista
Comunicació

Facebook / Twitter @ApccCat
Parc del Fòrum de Barcelona Moll de la Vela, 2 
08930 Sant Adrià del Besòs (Barcelona)
www.apcc.cat
Publica un comentari a l'entrada