20.10.15

El concurs organitzat pel GGAC


 
 
 
 
El concurs organitzat pel GGAC per xarxes socials #ILike_Art ja té guanyador

La iniciativa s’ha organitzat en el marc de la presentació de la temporada artística 2015-2016 del Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya
 
15 d'octubre 2015.- El Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya ja té guanyador del seu primer concurs a xarxes socials, #ILike_Art. La foto guanyadora, obra de la Clara, es va capturar a l’Olivart Art Gallery i va rebre més de 30 ‘m’agrada’, essent així la imatge més popular d’aquesta nova iniciativa. La participació ha estat molt satisfactòria i ha recollit més de 40 posts a Instagram amb el hashtag del concurs. El premi que s’enduu és una subscripció doble anual al club de cultura TR3SC i a la revista Bonart.
 
CARTELL DEFINITIU
 
Aquesta iniciativa participativa i de caire lúdic és una de les novetats de la temporada artística 2015-2016, que es va estrenar el passat 18 de setembre i, durant la qual, es va presentar també el programa futur d’exposicions de les 56 galeries que conformen el Gremi.

El concurs, obert fins el passat 11 d’octubre, consistia en que els visitants de les galeries agremiades pengessin selfies a l’Instagram o al twitter del GGAC amb alguna de les obres exposades de fons, una menció al perfil de l’entitat i el hashtag #ILike_Art. L’objectiu: moure a la gent a les exposicions i animar al públic a entrar a les galeries.

Foto guanyadora
 
Sobre el GGAC
El Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya és la primera associació del sector del mercat de l’art a Catalunya. Creada al 1978, el Gremi engloba 56 galeries provinents de les quatre províncies catalanes. Des de fa 35 anys, el GGAC treballa per la professionalització i la promoció de les activitats del sector del mercat de l’art català a nivell nacional, estatal i internacional; dóna suport a la seva activitat comercial i s’ocupa també de la representació del col·lectiu davant de les institucions nacionals i exteriors.

 
Més info:
http://www.galeriescatalunya.com/
Facebook: GremiGaleriesdArtCatalunya
Twitter: @galeriesdartcat
Instagram: galeriesdartcat
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCagXGALvguEDXwPrP9ZeycQ