30.10.15

La Central


La Central
Activitats infantils
29/10/2015

 
Club de lectura infantil: Catherine, de Patrick Modiano
Amb Laura Bernis
Dissabte, 7 de novembre, 12h
La Central (c/Mallorca)

Inaugurem el nostre club de lectura infantil, per nenes i nens d'entre 8 i 12 anys, amb Catherine, la novel·la infantil més popular de Patrick Modiano, guanyador del Premi Nobel de Literatura 2014.

La Catherine viu a París amb el seu pare i, com ell, porta ulleres. La seva mare viu a Nova York i, com ella, la Catherine vol ser ballarina. Obligada a treure?s les ulleres per ballar, la Catherine descobreix de sobte que pot viure en dos mons paral·lels i diferents: el que veu quan porta les ulleres, el món real, i l?altre, «un món de somni, tou i delicat», el que veu quan no les porta. Enfront de les rareses i els misteris dels adults, la Catherine començarà a treure profit d?aquest poder que només posseeixen els nens amb ulleres: mirar la realitat de cara... o no.


La Laura Bernis va estudiar comunicació audiovisual i art dramàtic. Actualment és llibretera, actriu i contacontes. Des de fa molt temps manté una relació apassionada amb el món de la literatura infantil i juvenil, a la que dedica el blog llibresdemandarina.blogspot.com

Passejarem per París i Nova York de la mà de l'entranyable protagonista, la Catherine, sense moure'ns de la llibreria. Reviurem els passatges que més ens hagin agradat, xafardejarem una mica de la vida de l'autor i jugarem a imaginar el món sense ulleres (encara que no en portem).


Preu: 6? (inclou esmorzar!)
Inscripcions: comunicacio@lacentral.com



 

Bibliografía destacada:

Modiano, Patrick
Catherine (Castellano)

Modiano, Patrick
Catherine (català)