23.10.15

laPoderosa

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

No deixis escapar el remake de Amaranta Velarde | MIX-EN-SCENE

MIX-EN-SCENE | AMARANTA VELARDE
Remake: Revisando el pasado

El 29 i el 30 d'octubre, a la Sala Hiroshima (www.hiroshima.cat para comprar la entrada), tens una cita!!

Amaranta Velarde presenta un projecte que proposa desenvolupar una experiència acústica, visual i coreofràfica per l'espectador, on el
performer-ballarí-dj, punxa en directe igual que balla i acciona partitures coreogràfiques. Així mateix, l'escena està acompanya de peces visuals generades a temps real.

Es tracta de construir una sessió acústica i visual que reprodueix, versiona i barreja fragments (samplejats) històrics i icònics de la dansa, la música i les visuals. La proposta realitza un viatge que experimenta amb la cronologia, la superposició d'estils i principis artístics, utilitzant estratègies de la postproducció i l'esperit Dj de l'apropiació, manipulació i versionat de materials.

Concepte e interpretació: Amaranta Velarde
Diseny visual i llums: Alba Corral
Duració: 45 minuts (aprox)
Recolzament: La Poderosa, Laboral centre d'Art i Creació Industrial (Gijón), konvent.0 i El Graner, centre de creació.


Una mica més sobre ..:: AMARANTA VELARDE ::..

Amaranta Velarde es gradua en Codarts, Universitat de Dansa de Rotterdam, amb el Suport de la beca Cajastur 2002 i com a ballarina becària amb la Companyia de Dansa Contemporània Danceworks. Fins aleshors treballa com a intèrpret, col·laboradora i assistent del coreògraf Bruno Listopad en nombroses produccions escèniques, Investigacions i instal·lacions en Museus i Galeries .

El 2011 es trasllada a Barcelona, on comença a desenvolupar el solo Lo Natural.
Des del 2013 forma part del col·lectiu Artas de la Poderosa i a l’abril del 2014 presenta el seu últim treball coreogràfic Hacia una estética de la buena voluntad.

.::I una mica més sobre els seus treballs::.













La Poderosa alquila sala y espacio de oficina o estudio de trabajo de mesa.

Aprofitem per recordar-vos que La Poderosa lloga sala per a assajos, sessions fotogràfiques, enregistraments, rodatges i esdeveniments diürns. També disposem d'un espai d'oficina o estudi de treball de taula.

Si estàs interessat a llogar l'espai de la Poderosa, sol·licita la disponibilitat i el teu pressupost en info@lapoderosa.es
lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18 / Tots els drets reservats / nota legal