5.10.15

T Lliure


BULLETÍ 11 / 2 D'OCTUBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   CRECENUNSOLDÉU / DONA NO REEDUCABLE / PREMIS I CÀSTIGS
  PRÒXIMAMENT   EL BARÓ DELS ARBRES / SER-HO O NO
 
texto imagen alt
 
PREMIS I CÀSTIGS, L'ACTOR DAVANT DE SI MATEIX
Dimecres vam estrenar Premis i càstigs amb forts aplaudiments. 'L'èxit és tan bo com el fracàs', deia Ciro Zorzoli, el director argentí de l'espectacle, durant la roda de premsa. Per explicar-ho, ell i la companyia T de teatre, que han treballat colze a colze durant molts mesos, han centrat la funció en un assaig de teatre on podreu explorar la fragilitat més íntima del treball de l'actor. El dret de fracàs com a via creativa, per a l'art però també per a la vida. Un espectacle que, dit pels propis intèrprets, es pot veure més d'una vegada perquè s'estructura en parts fixes i parts improvisades, i cada funció resulta diferent. Ja ho va dir Beckett: "Ho has intentat. Has fracassat. Tant és. Torna-ho a provar. Torna a fracassar. Fracassa millor.” No us la perdeu!
Atenció: si veniu avui divendres dia 2, després de la funció hi haurà col·loqui amb l'equip artístic i el director, que ha vingut de l'Argentina expressament per a aquestes funcions. Si no podeu venir, us oferim per primera vegada la possibilitat de seguir el col·loqui en directe des de casa a través del nostre web.
I aprofitant que Zorzoli és aquí, demà dissabte 3 a les 19:30h. mantindrà una conversa A l’entorn de la veritat escènica amb Jordi Balló, especialista en les poètiques de la ficcionalitat, en el marc de l'Àgora Lliure - UPF d'enguany.
Totes dues activitats són gratuïtes i tenen un aforament limitat.
 
més informació Premis i càstigs
veure el vídeo
comprar entrades
Àgora Lliure- UPF
col·loqui en directe!
 
texto imagen alt
 
DONA NO REEDUCABLE, EXHAURIT. I CRECENUNSOLDÉU, ÚLTIMES ENTRADES!
La temporada a Gràcia, amb els dos monòlegs de Stefano Massini, no podria haver començat millor: queden molt poques entrades per a CrecEnUnSolDéu, protagonitzat per Rosa Maria Sardà. I Dona no reeducable, amb Míriam Iscla, ja ha exhaurit les funcions previstes per aquest mes d'octubre i només queden entrades per a les del pròxim mes de juny! Elles són dues bèsties de l'escena, però vosaltres sou molt ràpids, i us n'estem molt agraïts.
Recordeu que aquest diumenge dia 4 hi ha col·loqui: després de la funció de CrecEnUnSolDéu, podreu parlar amb Rosa Maria Sardà i Lluís Pasqual (moderats pel periodista Xavier Graset).
I us informem que el col·loqui de Dona no reeducable es farà el 19 de juny, coincidint amb l'altre període de funcions de l'espectacle.
Us hi esperem (en persona o pel web!).
 
més informació CrecEnUnSolDéu
comprar entrades
més informació Dona no reeducable
comprar entrades
col·loqui en directe!
 
texto imagen alt
 
OBRIM EL MIRADOR LLIURE!
Ja hem obert el Mirador Lliure. Des d'aquesta setmana, tota la informació sobre les activitats a l'entorn de la nostra programació queda recollida en aquest espai que volem compartir amb vosaltres. Al Mirador Lliure hi trobareu, de moment, els col·loquis, les xerrades i debats de l'Àgora Lliure - UPF i la convocatòria per participar al taller Els oficis del teatre, que realitzarem de novembre a març. Al taller podreu conèixer aquest teatre des de l'activitat interna que porta a la producció d'un espectacle, de l'inici fins a l'última representació (la inscripció és gratuïta i les places, molt limitades!).
I perquè pugueu seguir tota l'activitat del Mirador amb la màxima immediatesa, estrenem compte propi de twitter!
 
més informació Mirador Lliure
seguiu @miradorlliure al twitter
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors