23.10.15

Teatre Lliure


BULLETÍ 14 / 23 D'OCTUBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   PREMIS I CÀSTIGS (últimes funcions!)
  PRÒXIMAMENT   EL BARÓ DELS ARBRES / SER-HO O NO / 887
 
texto imagen alt
 
4 ÚLTIMES FUNCIONS DE PREMIS I CÀSTIGS!
Diumenge s'acaben les funcions de Premis I càstigs, de Ciro Zorzoli i T de teatre, a Montjuïc. Si encara no heu vingut a veure aquest divertidíssim recital interpretatiu d' Ivan Benet, Mamen Duch, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico, Àgata Roca i Marc Rodríguez, correu! No us en penedireu!
avui divendres a les 20:30h.
demà dissabte a les 17:30h. i a les 21h. (aquesta última sessió, amb sobretítols en castellà i anglès)
diumenge a les 18h.
 
més informació
veure el vídeo
veure el col·loqui
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
DIMECRES ESTRENEM SER-HO O NO, DE JEAN-CLAUDE GRUMBERG
Avui fem roda de premsa de presentació i dimecres 28 estrenem a Gràcia Ser-ho o no, l'espectacle dirigit i interpretat per Josep Maria Flotats, amb Arnau Puig d'antagonista. El text, del popular dramaturg francès Jean-Claude Grumberg (un dels pocs autors teatrals contemporanis que s'ensenyen a l'escola), planteja un seguit de diàlegs entre dos veïns d'escala que permeten fer aflorar els tòpics i prejudicis a l'entorn de la identitat jueva. Un espectacle amb molt d'humor sobre la tolerància i les idees rebudes.
Ser-ho o no serà en cartell fins al 6 de desembre i estigueu al cas, que farem col·loqui i sessió d'Àgora Lliure - UPF!
 
més informació
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
ÚLTIMES ENTRADES PER A 887!
Així com ho llegiu: les entrades de 887, el monòleg que presenta Robert Lepage a Montjuïc els pròxims dijous 29 i divendres 30, s'han anat venent molt de pressa i ja només queden entrades d'última fila (atenció que són al 50%!).
887 és un recorregut per la biografia de Lepage escrit, dissenyat, dirigit i interpretat per ell mateix. Un viatge a través de la memòria, del seu funcionament i de les coses que acaben definint la nostra identitat, amb la marca inconfusible del director candenc i la seva companyia, Ex Machina.
A Montjuïc. Només dues funcions. No badeu, cliqueu ja!
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
EL BARÓ DELS ARBRES, TRES ÚNIQUES FUNCIONS!
Arriba, en tres úniques funcions, el primer espectacle infantil de la temporada. Es tracta d'El baró dels arbres, una adaptació del relat d'Italo Calvino sobre un nen de 12 anys, en Cosimo, que s'enfila dalt d'un arbre i no en vol baixar mai més, disposat a fer el món a la seva mida allà a les altures. Un al·legat de la independència i del respecte per l'entorn que compta amb molta música, gràcies a les companyies Bufa&Sons i Taaroa Teatre.
L'espectacle, que obre el cicle El Lliure dels nens, fa funcions dissabte 31 d'octubre a les 11:30h. i a les 17h., i diumenge 1 de novembre a les 11:30h.
 
 
més informació El baró dels arbres
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
CANVIS A LA PROGRAMACIÓ I TRES ESPECTACLES NOUS!
L’espectacle Relato de un náufrago, basat en la novel·la homònima de Gabriel García Márquez, que estava programat del 28 de gener al 28 de febrer de 2016, queda ajornat fins a la temporada 2016/17. Aquest projecte, amb dramatúrgia i direcció de Marc Montserrat-Drukker i protagonitzat per Emilio Gutiérrez Caba, formarà part de la programació del primer trimestre de la temporada vinent del Teatre Lliure.

En substitució seva, entren a la programació tres noves propostes, totes elles incloses als abonaments de temporada i amb les entrades ja a la venda:
 El minuto del payaso
de José Ramón Fernández direcció Fernando Soto / Gràcia - del 19 al 24 de gener 
“On és l’aventura, el risc, el viatge, en definitiva... On és la vida com a experiència?”. Això es pregunta el personatge creat per Fernando Soto en l’últim espectacle de la companyia madrilenya Teatro El Zurdo. Un pallasso que espera el moment de sortir a escena.
Hotel Paradiso
de Familie Flöz direcció Michael Vogel / Gràcia - del 2 al 6 de febrer
L’espectacle més malvat i misteriós de la companyia alemanya Familie Flöz, especialista en l’expressió des dels llenguatges no verbals. Un petit hotel alpí, amb fonts termals, dirigit pels membres d’una mateixa família, es converteix en l’escenari d’un seguit de crims. Un thriller gestual carregat d’humor negre.
La piedra oscura
d’Alberto Conejero direcció Pablo Messiez / Gràcia - del 17 al 28 de febrer
Un text d’Alberto Conejero (Premi Ceres 2015 al Millor Autor Teatral) que s'acaba de presentar al Centro Dramático Nacional, inspirat en la vida de Rafael Rodríguez Rapún –un estudiant d’Enginyeria de Mines, secretari de la Barraca i company de Federico García Lorca durant els últims anys de les seves vides. Una peça vibrant que planteja interrogants sobre la naturalització del nostre passat més recent i el destí dels oblidats a les cunetes de la Història.
 
més informació El minuto del payaso
comprar entrades
més informació Hotel Paradiso
comprar entrades
més informació La piedra oscura
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors