30.10.15

T Lliure


BULLETÍ 15 / 30 D'OCTUBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   EL BARÓ DELS ARBRES / SER-HO O NO / 887
  PRÒXIMAMENT   VILAFRANCA / CONILLET
 
texto imagen alt
 
887: AVUI SESSIÓ DE L'ÀGORA LLIURE - UPF I ÚLTIMA FUNCIÓ!
887, el monòleg creat, dissenyat, dirigit i interpretat per Robert Lepage, es va estrenar ahir a Montjuïc amb una magnífica acollida per part del públic. Es tracta del muntatge més personal d'aquest director del Quebec, que repassa uns quants anys de la seva biografia i es pregunta sobre la identitat pròpia, la nacional i la memòria. Avui en fem la segona i última funció a les 20:30h i les entrades ja estan pràcticament exhaurides!
I si veniu avui, recordeu que a les 18:30h., en el marc de les activitats de l'Àgora Lliure - UPF, podeu assistir al diàleg entre Enric Ucelay-Da Cal, catedràtic emèrit d'Història Contemporània de la Universitat Pompeu Fabra, i Marcel A. Farinelli, especialista en conflicte identitari entre França i Itàlia. Amb el títol Créixer sota una identitat nacional en construcció, s'hi parlarà de la dècada en què el sentiment quebequès va superar l’ancien esprit franco-canadien. L'entrada és lliure i l'aforament, limitat a la capacitat de la sala.
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
més informació Àgora Lliure - UPF
 
texto imagen alt
 
EXHAURIDES LES TRES PRIMERES SETMANES DE SER-HO O NO
Es va estrenar dimarts i les entrades de les funcions d'aquesta i les dues próximes setmanes ja estan pràcticament exhaurides. Parlem de Ser-ho o no, el text de Jean-Claude Grumberg que s'ha insta·lat a Gràcia sota els bons oficis de Josep Maria Flotats i Arnau Puig. Dirigida per Flotats mateix, aquesta petita gran comèdia sobre la identitat jueva us espera, però ja veieu que les entrades comencen a volar... No badeu!
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
AQUEST CAP DE SETMANA, EN FAMÍLIA A EL BARÓ DELS ARBRES: 3 ÚNIQUES FUNCIONS!
Ja tenim aquí el primer espectacle infantil de la temporada, dins del cicle El Lliure dels nens. El baró dels arbres és un muntatge fruit de la unió de dues companyies, Bufa&Sons i Taaroa Teatre, sota els auspicis del Teatre de l'Aurora d'Igualada. Dirigit per Joan Arqué, l'espectacle ofereix una versió teatral d'El baró rampant, d'Italo Calvino, trepidant, poètica i musical. Veniu!
Funcions: demà dissabte a les 11:30h. i a les 17h., i diumenge a les 11:30h. a l'Espai Lliure de Montjuïc.
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
I LA SETMANA QUE VE, VILAFRANCA DE JORDI CASANOVAS
Si sou addictes a les xarxes, ja sabeu que la setmana que ve desembarca a Montjuïc un espectacle que ha rodat notablement per la geografia catalana i que tracta de la nostra pròpia idiosincràsia. Es tracta de Vilafranca, de Jordi Casanovas, que tanca així la seva Trilogia sobre la identitat catalana formada per Una història catalana i per Pàtria. Una funció coral amb un repartiment extens que apunta directe a allò que potser ens defineix més com a catalans: una festa major en família. Us ho imagineu?
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors