20.10.15

Teatre Lliure

BULLETÍ 13 / 16 D'OCTUBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   PREMIS I CÀSTIGS
  PRÒXIMAMENT   EL BARÓ DELS ARBRES / SER-HO O NO / 887
 
texto imagen alt
 
PREMIS I CÀSTIGS A LA XARXA:
Premis i càstigs, l'espectacle de Ciro Zorzoli amb la companyia T de teatre, emprèn la recta final de funcions a Montjuïc. Mireu què en diuen a la xarxa:
@montsecastella #premisicàstigs és com mirar x una espiera lo treball dels actors i actrius. Una proposta arriscada i novedosa @TdeTeatre @ivanbenet Gràcies
@AnnaBertran @TdeTeatre @teatrelliure #premisicàstigs he disfrutat molt. Nou llenguatge, noves formes... aire fresc! Diferent. Estranyament captivador. Merci!
@ToniMataiRiu El teatre com a passió, ofici i vida a #premisicàstigs al @teatrelliure amb @TdeTeatre . Una reflexió interessant pintada amb humor.
@oriolcarreras Molt recomanable #premisicàstigs @TdeTeatre! bravo Ciro Zorzoli #fariuremolt
@Herronita93 Una petita joia visual plena de tendresa, humor i melancolia.@LaplaCarme divertidíssima. @TdeTeatre #premisicàstigs
@giselapauf @TdeTeatre felicitats! #premisicàstigs és una dosis d'humor que hauria de ser obligada! No us la perdeu!
@melindroacid Sensacional #premisicàstigs Bravo @ivanbenet Sempre ets una aposta segura! M'ho heu fet passar genial @TdeTeatre
@MAR13 01 #premisicàstigs: teiatro del bueno al @teatrelliure
@jochele24 Ha habido momentos en los que se me han soltado las lágrimas de la risa Grandes los T de Teatre en #premisicàstigs en el @teatrelliure
@joan figa Genial #premisicàstigs al @teatrelliure! Molt divertida. Enhorabona@TdeTeatre! Hi ha hagut moments que he plorat de riure.
Fins al 25 d'octubre a Montjuïc. No us la perdeu!
 
més informació
veure el vídeo
veure el col·loqui
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
EN PREPARACIÓ SER-HO O NO, 887 I EL BARÓ DELS ARBRES
L'última setmana d'octubre estrenem tres espectacles nous:
Per una banda, a Montjuïc, el dimarts 27 comencen les funcions d'El baró dels arbres, el primer espectacle del cicle El Lliure dels nens d'aquest any. Es tracta d'una adaptació escènica i musical del famós relat d'Italo Calvino El baró rampant que han dut a terme les companyies Bufa&Sons i Taaora Teatre. L'espectacle, una producció del Teatre de l'Aurora, va ser un dels més aclamats a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil fa un parell de temporades, un aval sens dubte indiscutible!
L'endemà, el dimecres 28, comencen a Gràcia les funcions de Ser-ho o no, l'espectacle dirigit i interpretat per Josep Maria Flotats, acompanyat en escena per Arnau Puig. Es tracta d'un text del prolífic dramaturg i guionista francès Jean-Claude Grumberg (col·laborador assidu del cineasta Costa-Gavras) que qüestiona, mitjançant uns diàlegs 'impertinents' entre dos veïns d'una escala, les idees rebudes sobre què és ser jueu. Una comèdia intel·ligent en contra dels prejudicis, que toca l'arrel de la identitat personal.
I encara l'endemà, el dijous 29, arriba a Montjuïc en dues úniques funcions 887, l'últim espectacle del creador canadenc Robert Lepage. Interpretat en solitari pel mateix Lepage, 887 ofereix una immersió en la seva pròpia biografia i planteja com els temps que ens toquen viure conformen la nostra identitat, el poder selectiu de la ment i la memòria i, finalment, el sentit de l'art del teatre en un món tecnificat i virtualitzat.
Esperem que vingueu a tot. Ho fareu, oi?
 
més informació El baró dels arbres
comprar entrades
més informació Ser-ho o no
comprar entrades
més informació 887
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
I ELS NOMINATS ALS BUTACA SÓN...
Aquesta setmana s'han fet públiques les nominacions als premis Butaca 2015 i estem més que contents perquè ens toquen per moltes bandes.
El muntatge El rei Lear ha estat nominat a les categories de Muntatge teatral, Direcció (Lluís Pasqual), Actriu teatral (Núria Espert), Actor i Actriu de repartiment (Ramon Madaula i Teresa Lozano), Escenografia, Vestuari i Caracterització.
També compta amb 8 nominacions El curiós inicident del gos a mitjanit, en les categories de Muntatge Teatral, Direcció (Julio Manrique), Actor teatral (Pol López), Actor i Actriu de repartiment (Ivan Benet i Marta Marco), Escenografia, Il·luminació i So o espai sonor.
Victòria d'Enric V també ha estat nominat en les categories d'Il·luminació i de Composició musical. I en la categoria de Text, han estat nominats els tres espectacles de la trilogia Tot pels diners: Mammón, Cleòpatra i L'onzena plaga.
D'altra banda, el muntatge Rhum també ha rebut nominació en la categoria d'Espectacle per a públic familiar.
Des d'aquí felicitem tots els nominats, tot esperant el veredicte amb els guanyadors, que es farà públic el 23 de novembre que ve. Mentrestant... voteu, voteu!
 
més informació Premis Butaca
 
texto imagen alt
 
Publica un comentari a l'entrada