11.10.15

Escola Lliure d'Eòlia



No t'ho pensis dues vegades... Comencem aquest mes!
Interpretació (teatre i càmera), teatre musical i cant
 
Plans de formació de l'Escola Lliure d'Eòlia amb un recorregut potencial de quatre anys i una marcada vocació de connectar l'alumne amb el món professional, tenint molt en compte el seu punt de partida, i potenciant un desenvolupament orgànic i creatiu de les seves condicions innates.

És poden cursar seguint els recorreguts recomanats d'assignatures per especialitats, o bé de forma lliure triant el teu propi recorregut acadèmic (sempre comptant amb l'assessorament del centre).
 

Curs anual d'iniciació a la interpretació
 
Proposta dirigida a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació. L'objectiu d'aquest curs és oferir a l'alumne un ampli ventall d'eines teòriques i, sobretot, pràctiques relacionades amb el teatre i incentivar la seva vocació artística teatral.

Durant els nou mesos de la formació, aprendreu a dir un text amb convicció i emoció, tindreu la possibilitat d'explorar diverses tècniques d'improvisació i, mitjançant exercicis pràctics, descobrireu com vèncer la por escènica, tal i com ho fan els actors professionals.

Dimarts, de 19.30 a 22h 

Amb Carla Torres, Carmela Poch i David Vert




Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic | 933 192 397 | c/Casp 82 | 08010 Barcelona