1.11.13

APUNTA'T AL COR DE MUSICALS

Curs acadèmic 2013-2014

COR DE MUSICALS

Direcció del cor: Gustavo Llull Assessorament vocal: Viv Manning Treball escènic: Teresa Garcia
El curs passat es va iniciar amb molt d’èxit el Cor de Musicals d’Eòlia. Aquest any comencem de nou amb molta il·lusió. T’agradaria participar-hi?
L’objectiu del cor d’Eòlia és oferir una continuació de l’entrenament vocal pels alumnes i exalumnes que han cursat el pla d’estudis de cant/musical a l’escola i també donar una oportunitat a persones externes que tenen una experiència equivalent a nivell de cant.
En el cor aprofundim en l’experiència de cantar un repertori específic de cors i solos de musicals. Cantar en grup és de les experiències que més ens enriqueixen musicalment i més plaer ens aporten. Aprendre les regles del cant coral (el control de l’afinació, l’amalgama de les veus i la precisió rítmica del grup) ens fa créixer també com a cantants solistes. Per tant, el cor és un taller on tant els solistes com els integrants dels cors viuran una experiència musical única. El material que treballem són temes de musicals de tots els temps, de tres tipus diferents: temes de solista amb reforç de cor, temes essencialment corals i temes de petits grups (trios, quartets i quintets). Es treballaran temes  en català, castellà i anglès.

Hi ha una gran oportunitat de presentar el treball realitzat davant el públic en un context d’actuacions solidàries i altres tipus de propostes.
Horari: dimecres de 19 a 21h
PREUS: Mensualitats: 20euros (alumnes de 3r del pla de musical o cant de l’escola i exalumnes que han cursat per complet els 3 anys del pla de musical o cant) 50euros (alumnes de 2n del pla de musical o cant o altres alumnes que hauran de passar una prova de nivell) 80euros (altres persones interessades, admissió segons prèvia entrevista i  prova de nivell) Matricula: 50euros (externs i exalumnes)  ----- 0euros (alumnes)
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.es - www.eolia.es