11.11.13

L’ACTOR DAVANT LA CÀMERA

CURS 2013-14 Departament d'Interpretació

L’ACTOR DAVANT LA CÀMERA amb Maite Buenafuente i Lluís Elias

Dilluns 11-14h (grup matí) o dilluns 16-19h (grup tarda)
En aquest curs, Maite Buenafuente i Lluís Elías us conviden a fer un viatge que comença en el primeríssim pla i acaba en el pla seqüència. Un recorregut pràctic per l’art de la interpretació cinematogràfica i televisiva que permet endinsar-nos en l’escolta i el sentir, en el personatge, en l’atenció i la concentració, en l’energia i l’espontaneïtat, en la imaginació, en les emocions i les reaccions físiques i en la simplificació de l’actuació sense perdre la passió.
MAITE BUENAFUENTE: Àmplia experiència en formació actoral i directora de càsting de El Terrat Produccions. Ha treballat en les disciplines de televisió, cinema i teatre. Actualment està treballant en una publicació sobre formació actoral que es presentarà aquest Sant Jordi 2014.

LLUÍS ELIAS: Després de diferents muntatges professionals, entra a formar part de la companyia “Els Joglars” a l’any 1.988 com ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista. És codirector de “La Torna de la Torna” produït per Focus, Els Joglars i l’Institut del Teatre. Ha estat professor de l’Institut del Teatre i del Col·legi de Teatre entre d’altres. Ha dirigit “Los Cantos de Canterbury” estrenat al Teatre de Bellas Artes de Madrid, “Los Celuloides de Jardiel” i “Ceniza” de José Pasdcual Abellán. Actualment interpreta el personatge de mossèn Artur a la sèrie La Riera de TV3 i ha dirigit el monòleg “La Maleta” estrenada a Albacete i actualment de gira per Espanya.
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat